You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Детска фотосесия на Никола по случай неговия рожден ден

Скъпи любители на детската фотография, представяме ви следващата заснета от нас детска фотосесия, в която сме снимали малкия Никола в деня, когато той навършваше цяла една годинка. Тази детска фотосесия бе направена в Цар Симеоновата градина в центъра на град Пловдив.

детска фотосесия Никола Пловдив 2детска фотосесия Никола Пловдив 3Както и друг път сме казвали детските фотосесии, които се реализират на открито винаги предоставят повече възможност на детския фотограф за направата на художествени кадри, от колкото тези на закрито или в студио.

В случай, че и Вие желаете детски фотограф и искате да се възползвате от нашия пакет “Детска фотография” и да направите детска или семейна фотосесия, може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ.

Нашият пакет “Детска фотография” предлага много варианти, които Вие може да разгледате на страницата ни ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ.

Вижте и нашата АКТУАЛНА ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ.

Също така може да наемете детски фотограф за фотозаснемане на празненство по случай рожден ден, както и фотограф за кръщене. Отскоро предлагаме и услугата видеооператор за кръщене в Пловдив. Повече за фото и видеозаснемането на кръщене вижте в ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ.

А сега Ви предлагаме да разгледате кадрите от детската фотосесия на малкия Ники.

детска фотосесия Никола Пловдив 5детска фотосесия Никола Пловдив 6детска фотосесия Никола Пловдив 9детска фотосесия Никола Пловдив 7

Comments are closed.