/
logo

Детска фотосесия на Никола по случай неговия рожден ден

Скъпи любители на детската фотография, представяме ви следващата заснета от нас детска фотосесия, в която сме снималки малкия Никола в деня, когато той навършваше цяла една годинка. Тази детска фотосесия бе направена в Цар Симеоновата градина в центъра на град Пловдив.

детска фотосесия Никола Пловдив 2детска фотосесия Никола Пловдив 3Както и друг път сме казвали детските фотосесии, които се реализират на открито винаги предоставят повече възможност на детския фотограф за направата на художествени кадри, от колкото тези на закрито или в студио.

В случай, че и Вие желаете детски фотограф и искате да се възползвате от нашия пакет “Детска фотография” и да направите детска или семейна фотосесия, може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ.

Нашият пакет “Детска фотография” предлага много варианти, които Вие може да разгледате на страницата ни ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ.

Вижте и нашата АКТУАЛНА ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ.

Също така може да наемете детски фотограф за фотозаснемане на празненство по случай рожден ден, както и фотограф за кръщене. Отскоро предлагаме и услугата видеооператор за кръщене в Пловдив. Повече за фото и видеозаснемането на кръщене вижте в ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ.

А сега Ви предлагаме да разгледате кадрите от детската фотосесия на малкия Ники.

детска фотосесия Никола Пловдив 4детска фотосесия Никола Пловдив 5детска фотосесия Никола Пловдив 6детска фотосесия Никола Пловдив 8детска фотосесия Никола Пловдив 9детска фотосесия Никола Пловдив 1детска фотосесия Никола Пловдив 7

Comments are closed.