You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Детска фотосесия на малкия Пламен

детска фотосесия Пламен 4Скъпи приятели, в тази статия ще ви представим една детска фотосесия на малкия Пламен и неговата майка Мариета. Тази детска фотосесия бе направена в един от най-добре реконструираните паркове в град Пловдив, с предварително закупен ваучер за фотосесия.

Детските фотосесии, които се реализират на открито, винаги предоставят повече възможност на фотографът да направи по-художествени кадри, отколкото тези на закрито поради богатството от гледни точки и естествени фонове. Поради тази причина ние като фотографи, когато се занимаваме с детска фотография винаги насърчаваме нашите клиенти да изберат фотозаснемането извън помещения.

Малкият Пламен изглежда прекрасно на тази детска фотосесия. В случай, че и Вие желаете да се възползвате от нашия пакет „Детска фотография“ и да заснемем детска фотосесия, а защо не и семейна фотосесия, може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА, СЕМЕЙНА ИЛИ ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината.

Нашият пакет „Детска фотография“ предлага много варианти, които Вие може да разгледате на страницата ни ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ. Там ще разберете, че освен с фотосесии, ние се занимаваме и с отразяването на редица събития – фотозаснемане на кръщене, видеозаснемане на кръщене, рождени дни и партита.

Затова ко се нуждаете от фото и/или видео за кръщене моля прочетете ФОТОЗАСНЕМАНЕ ЗА КРЪЩЕНЕ И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ, където ще намерите и нашата актуална оферта.

Повече снимки от детски и семейни фотосесии може да видите в ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ в ПЛОВДИВ.

детска фотосесия Пламен 1детска фотосесия Пламен 2детска фотосесия Пламен 3

Comments are closed.