You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Детска фотосесия на Ема в Пловдив

Поредната заснета от нас детска фотосесия, в която ни позираше прекрасната Ема по случай нейния пети рожден ден. Ема се забавляваше много и снимките се получиха добре. Очакваме я отново, а до тогава й пожелаваме да расте все така жизнена и усмихната.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ, СЕМЕЙНА ФОТОСЕСИЯ И ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината.

Детска фотосесия

В случай, че и Вие желаете да наемете детски фотограф и искате да се възползвате от нашите услуги,  може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ. Услугите “Детска фотография” и „Семейна фотография“ предлагаме в няколко варианта, между които може да изберете най-подходящия за вас и вашето мъниче – детска фотосесия, семейна фотосесия, фотосесия за новородени, фотосесия бременни.

Детска фотосесия

Повече за нашата детска фотография може да научите на страницата ни ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ.

Станете наши приятели и във FACEBOOK и Instagram.

Също така може да наемете детски фотограф за кръщене или фотограф за детски рожден ден или всякакъв друг семеен празник. Предлагаме още видеозаснемане на кръщене и видеозаснемане на рожден ден в Пловдив, Асеновград, Бачковски манастир и в други близки населени места.

Не пропускайте да видите и ГАЛЕРИЯТА ни със детски сладурски снимки!!!

   


Ние, Студио Танчеви, предлагаме детска фотография и семейна фотография в Пловдив, Асеновград и Бачковския манастир, която включва услугите Фотограф за кръщене, Видеозаснемане на кръщене, Фотограф за детски рожден ден и детско парти, Видеозаснемане на рожден ден, детска фотосесия, семейна фотосесия. Така че ако организирате кръщене или детски рожден ден и искате да имате красиви спомен от събитието, не се колебайте да ни наемете като фотограф за кръщене или фотограф за детски рожден ден и детско парти по време на които ще имаме възможността да направим и красива детска фотосесия или щура семейна фотосесия. Потърсете ни и ако търсите видеозаснемане на кръщене или видеозаснемане на рожден ден.


Comments are closed.