You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Детска, семейна или лична индивидуална фотосесия в град Пловдив

Ако имате интерес в провеждането на професионална фотосесия в Пловдив и района, то не се колебайте да се свържете с нас. На този етап фотосесиите (детски, семейни и индивидуални) снимаме само и единствено НА ОТКРИТО, на избрано от клиента място, при подходящи климатични условия.

Не пропускайте да се възползвате от нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКИ И СЕМЕЙНИ ФОТОСЕСИИ. При нас можете да закупите ВАУЧЕР за фотосесия, който да подарите на Ваши близки и приятели.

професионална фотосесия в Пловдив

Студио Танчеви ви предлага разнообразни фотографски услуги:

  • Детска и семейна фотография – детска фотосесия, семейна фотосесия, фотосесия на новородено, фотосесия за бременни, фото и видеозаснемане на рожденни дни и партита – вижте галерията с ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ
  • Портретна фотография – индивидуална фотосесия, бизнес портрети и корпоративна фотография – Вижте галерията с ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ
  • Кръщенета – Фотограф за кръщене и видеозаснемане на кръщене в Пловдив, Асеновград, Бачковски манастир – Вижте галерията със снимки от кръщенета – СВЕТО КРЪЩЕНИЕ
  • Сватбена фотография и видеозаснемане – Вижте галериите с СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ и СВАТБЕНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ.

Ще Ви очакваме!

Станете наши приятели и във FACEBOOK и Instagram!

Персонална фотосесия Пловдив 1

професионална фотосесия в Пловдив

За запитвания и резервация на фотосесия / независимо дали ще бъде детска фотосесия, лична професионална фотосесия, фотосесия за новородени, фотосесия за бременни или семейна фотосесия) може да се свържете с нас от страница КОНТАКТИ.

Не пропускайте да прочетете и страницата ни с ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ, където ще намерите много полезна информация както за фотосесиите, така и за другите ни услуги като Фотограф за кръщене и Видеозаснемане на кръщене в Пловдив, Асеновград, Бачковски манастир.

Също така покрай наближаващия летен и напрегнат откъм сватби сезон, заявете Вашето желание за детска, семейна или индивидуална фотосесия от по-рано, за да запазим конкретен ден и час.


Ние, Студио Танчеви, предлагаме професионална фотография, детска фотография и семейна фотография в Пловдив, Асеновград и Бачковския манастир, която включва услугите Фотограф за кръщене, Видеозаснемане на кръщене, Фотограф за детски рожден ден, Видеозаснемане на рожден ден, детска фотосесия, семейна фотосесия, професионална фотосесия, . Така че ако организирате кръщене или детски рожден ден и искате да имате красиви спомен от събитието, не се колебайте да ни наемете като фотограф за кръщене или фотограф за детски рожден ден по време на които ще имаме възможността да направим и красива детска фотосесия или щура семейна фотосесия. Потърсете ни и ако искате да подарите ваучер за фотосесия или търсите видеозаснемане на кръщене или видеозаснемане на рожден ден.

Comments are closed.