You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбата на Гери и Димо – сватбен фотограф в Пловдив

Детайли сватбена фотография 2016-98 Детайли сватбена фотография 2016-94В днешната публикация сме решили да представим на Вашето внимание едни младоженци, които за нещастие избраха за дата на тяхната сватба може би един от най-дъждовния ден през 2014 г. в Пловдив. Въпреки това Гери и Димо поддържаха празничното си настроение и споменът от деня остана незабравим. Благодарим на скъпите ни младоженци за доверието да изберат именно нас да бъдем техни сватбен фотограф и сватбен видеооператор, запечатвайки всичко, което се случваше.

Ако и на Вас Ви предстои сватба и в момента търсите човека, който ще запази спомена в красиви снимки, то радваме се, че разглеждате нашия сайт и с радост бихме приели предизвикателството да заснемем Вашата сватба, защото всяка една сватба е единствена и неповторима и ние като сватбен фотограф и сватбен видеооператор се стараем да намерим индивидуалността на всяка една двойка. Актуални пакети на предлаганата от нас сватбена фотография и видеозаснемане на сватба може да видите на нашата страница СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ или ТУК където може да разберете и повече за нас и нашия стил и начин на работа. Също така бихме искали да Ви информираме, че освен че се намираме в Пловдив, ние поемаме ангажименти и във всички останали населени места в България и извън нея – София, Бургас, Варна, Стара Загора, Ямбол, Пазарджик, Сливен, Смолян.

Ако харесвате нашата работа и сватбената фотография и сватбените трейлъри, която ние правим, и искате да ни наемете като сватбен фотограф или сватбен видеооператор на Вашата вълшебна сватба в Пловдив, София, Бургас, Варна, Стара Загора, Ямбол, Пазарджик, Сливен, Смолян, може да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ. Не забравяйте, че във видеозаснемането на сватба ние сме едни от малкото, които предлагат изработка на сватбен филм в 4к резолюция. Също така видеозаснемането на сватба може да бъде осъществено от един или двама сватбени видеооператора за повече различни гледни точки и динамика.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Comments are closed.