You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

ГЕРГАНА И ДАНИ

Почти няма булка, която да не е мечтала за сватба на брега на морето с арката, украсена в цветя. Ето една такава плажна сватба снимахме в малкото китно селце в област БургасСинеморец. Самата церемония по подписването на граждански брак беше на брега на морето, след което тържеството продължи в тесен семеен кръг в едно от плажните заведения в Синеморец. По време на сватбата разполагахме с достатъчно време за сватбена фотосесия, за да остане този миг наистина незабравим. Благодарим на Гергана и Даниел, както и на техните роднини, за доверието, че ни избраха за сватбен фотограф.

сватбена фотосесия

Ако и на вас при ви предстои плажна сватба в тесен семеен кръг, недейте си мислете, че нямате нужда от сватбен фотограф. Дори напротив. Единствено един добър сватбен фотограф може да запечата интимната страна на случващото се, също толкова добре, колкото и познатите ни банални моменти като подписването, първата целувка и т.н. А също така може да заснемете прекрасна романтична сватбена фотосесия по залез.

И така, ако планирате сватба в Бургас, Несебър, Балчик, Созопол, Варна, Поморие или някой друг черноморски град, не се колебайте да ни потърсите. Ние поемаме ангажименти за цялото Българско Черноморие.

Повече за нашата сватбената фотография, което предлагаме, може да откриете в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ В БУРГАС И ВАРНА.

Още една морска плажна сватба с прекрасна плажна сватбена фотосесия, този път в Ахелой, вижте тук – ГЕРГАНА И НЕДЯЛКО.

НОВО! От няколко години предлагаме вече и видеозаснемане от сватбен видеооператор в 4К резолюция формат като се използват безогледална камера на SONY и кино камера Black Magic Desigh. Повече информация за услугата ни Сватбеното видеозаснемане и примерни сватбени трейлъри, може да видите в секция ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА В БУРГАС И ВАРНА.

Актуални сватбени пакети вижте в СВАТБЕНИ ПАКЕТИ. Там ще откриете всичко от което се нуждаете. Нашия КОМБИНИРАН пакет включва 1 сватбен фотограф + 1 сватбен видеооператор + сватбена фотокнига и е най-избирания ни сватбен пакет сред младоженците, като към него може да добавите заснемане на въздушни кадри с дрон и следсватбена фотосесия.

А сега разгледайте сватбата на Гери и Дани ТУК.


Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватби като предоставяме услугата сватбен фотограф, сватбено видеозаснемане, Въздушни кадри с дрон и сватбена фотокнига за всички бъдещи младоженци, които търся фото и видео за тяхната сватба. Също така бихме поели ангажимент за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба в Пловдив, София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Плевен, Поморие, Несебър, Созопол, Балчик, Велико Търново, Карлово, Пещера, Ловеч, Смолян, Велинград, Девин, Панагюрище, Кърджали, Казанлък, Варна и Сливен. Ако ви предстои сватба София, Пазарджик, Бургас, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Плевен, Варна, Велико Търново, Карлово, Смолян, Пещера, Ловеч, Девин, Панагюрище, Велинград, Кърджали, Казанлък, и Сливен както разбира се и в Пловдив, не се колебайте да се свържете с нас!

Comments are closed.