You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Сватбата на Видка и Антон – сватбен фотограф в Пловдив

Едни от младоженците ни през изминалата година бяха именно Видка и Антон, които се бяха свързали с нас и ни бяха избрали да заснемем тяхното сватбено тържество. Въпреки че сватбата беше кратка и с пропускане на някои традиционни ритуали, всичко беше перфектно организирано така че да има време както за официалностите, така и за по-интимни моменти като по този начин се получи голямо разнообразие от снимки. Тяхната сватбена фотосесия направихме в едни лозеви насаждения между Пазарджик и Пловдив. Надяваме се да има още повече такива младоженци с нестандартни идеи и хрумвания, за да може сватбената фотография, която предлагаме на нашите младоженци да става все по-интересна и вълнуваща.

Актуалните ни сватбени пакети за сватбена фотография и видеозаснемане вижте в СВАТБЕНИ ПАКЕТИ.

сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 204

Ако и на вас Ви предстои този вълшебен ден, в който ще отпразнувате любовта си заедно с Вашия възлюбен и си търсите сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор, който да заснеме всичко от начало до край, то не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ. Ако се намирате в района на Пловдив препоръчваме да си организираме предварителна среща, на която да уточним Вашите изисквания и очаквания към нас като Ваши сватбен фотограф и сватбен видеооператор, както и нашите условия.

Повече за предлаганата от нас сватбена фотография и видеозаснемане на сватба, може да откриете на страница СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ или ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА В ПЛОВДИВ.

сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 201

И не забравяйте, че питата се изяжда, виното се изпива, музиката свършва, но споменът остава, а какво по-добре съхранява споменът от сватбените снимки. Затова препоръчваме на всички бъдещи младоженци да обмислят сериозно избора си на добър сватбен фотограф и сватбен видеооператор и да бъдат убедени, че техния избор отговаря напълно на техните очаквания и стил. С готовност ще поемем ангажимент за сватба и в Пазарджик.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

сватбен фотограф Пловдив София Бургас 2016 сватбен репортаж 228

сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 206сватбен фотограф Пловдив София Бургас 2016 сватбен репортаж 224сватбен фотограф Пловдив София Бургас 2016 сватбен репортаж 218сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 210сватбен фотограф Пловдив София Бургас 2016 сватбен репортаж 216сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 202сватбен фотограф Пловдив София Бургас 2016 сватбен репортаж 214сватбен фотограф Пловдив София Бургас 2016 сватбен репортаж 207сватбен фотограф Пловдив София Бургас 2016 сватбен репортаж 219сватбен фотограф Пловдив София Бургас 2016 сватбен репортаж 206

сватбен фотограф Пловдив София Бургас 2016 сватбен репортаж 202

сватбен фотограф Пловдив София Бургас 2016 сватбен репортаж 222

сватбен фотограф Пловдив София Бургас 2016 сватбен репортаж 226

сватбен фотограф Танчеви Пловдив София Бургас 2016 209

сватбен фотограф Пловдив София Бургас 2016 сватбен репортаж 225

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография в Пловдив и Пазарджик и видеозаснемане на сватба в Пловдив и Пазарджик като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото за сватба и видео за сватба. Много ще се радваме, ако ви престои сватба да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в Пловдив, сватбен фотограф в Пазарджик и сватбен видеооператор в Пловдив и сватбен видеооператор в Пазарджик.


Comments are closed.