You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Бизнес фотосесия и бизнес портрети в Пловдив

Бизнес портретите са един от не толкова значимите елементи в развитието на който и да е бизнес, но със сигурност правят впечатление на всички Ваши клиенти, особено ако не са заснети както трябва. Затова ви предлагаме услугата – заснемане на Бизнес фотосесия, която е насочена към всички хора, които искат да изглеждат по делови начин в медиите или в своя уебсайт, визитка или брошура.

Мястото, където можете да се запознаете с нашето конкретно предложение за бизнес фотосесия и заснемане на бизнес портрети е всъщност нашата ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ. Може да закупите от нас и ВАУЧЕР за фотосесия, който да подарите на Ваши колеги или приятели.

Ако и Вие желаете да се възползвате от нашето предложение за корпоративна фотография, бизнес фотосесия и искате да заснемем бизнес портрети на вас и вашите колеги или служители, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ.

бизнес портрети в Пловдив

Ако сте в процес на организиране на фирмено парти, конференция, семинар или тийм билдинг и търсите професионален фотограф или видеооператор, който да отрази събитието по най-добрия и запомнящ се начин, не се колебайте да се свържете с нас. Ние имаме много опит във фото и видео заснемането на най-различни важни събития, така че може да ни се доверите.

Също така, ако търсите някой видеооператор, който да заснеме корпоративно видео или реклама за вас и вашия бизнес или така наречената „видео картичка“, ни пишете с по-конкретни и ясни изисквания и очаквания и ние ще ви отговорим с оферта в най-кратък срок.

Ние, от Студио Танчеви, работим предимно в град Пловдив, но понякога поемаме ангажименти (особено ако са над 3 часа ангажимент) и в Асеновград, Пазарджик, Хисаря, Карлово, Стара Загора, София, Смолян, Девин, Велинград, Панагюрище.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.


Ние, Студио Танчеви, предлагаме професионална фотография и качествено фотозаснемане на бизнес фотосесия и бизнес портрети, корпоративна фотография, изработка на корпоративно видео, реклама и професионална фотосесия  с помощта на професионален фотограф и видеооператор. Подарете ваучер за бизнес фотосесия на Ваши колеги и приятели. Поемаме ангажименти за фото и видеозаснемане на фирмено парти, конференция, семинар, тиймбилдинг, корпоративна фотография, бизнес фотосесия и бизнес портрети предимно в Пловдив и Асеновград, но при по-големи ангажименти и в Пазарджик, Хисаря, Карлово, Стара Загора, София, Смолян, Девин, Велинград, Панагюрище и други близки населени места.


Comments are closed.