You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Абитуриентски бал на Таня

В днешната статия предлагаме на Вашето внимание красивата Таня. През тази година тя беше абитуриентка и заедно със своето семейство отпразнува повода край град Пловдив в ресторант – механа Диана.  Ресторанта предлагаше на своите гости красива голяма градина, която от своя страна стана основно място за снимки. Таня беше много отзивчива откъм идеи и заедно с нея осъществихме доста красиви кадри. За нас бе удоволствие да бъдем част от твоя празник! Благодарим ти, Таня, за доверието и ти пожелаваме много успехи в професионалния ти път!

Ако и Вие желаете да запечатате всички спомени от това неповторимо изживяване, наречено абитуриентски бал, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ. Ние Ви предлагаме фотограф за абитуриентски бал на разумни цени при отлично качество.

Повече за актуалните пакети четете във ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ.

В резултат получавате професионално обработени всички снимки, записани на диск с индивидуална обложка и печат в отлично качество. Фотограф за абитуриентски бал ще заснеме всичко от цялото тържество – от приготовленията (грим, прическа, облекло) до изпращането в ресторанта, където ще се събира целия випуск. Препоръчваме на всички абитуриенти, които искат да се възползват от нашите услуги, да отделят около час време за абитуриентска фотосесия, защото именно по време на абитуриентската фотосесия се получават едни от най-красивите кадри от целия ден.

Comments are closed.