You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
logo

Абитуриентска фотосесия в Пловдив, 2020

Има периоди в живота на човек, в които иска да стане център на вниманието и всеки да го забелязва. Да бъде звезда. Един от тези моменти е когато момичето стане жена и момчето – мъж. Когато завършат образованието си и са на прага да следват мечтите си. Когато най-сладкото предстои – Животът.

Ето защо Студио Танчеви и нашия професионален фотограф ви предлага заснемането на професионална абитуриентска фотосесия в Пловдив на избрано от Вас място и в удобно за Вас време. Абитуриентската фотосесия обикновено се прави в деня на бала или по време на пробния грм и прическа.

Не пропускайте да разгледате галерията с разкучни абитуриентски фотосесии – АБИТУРИЕНТСКА ФОТОГРАФИЯ.

абитуриентска фотосесия в Пловдив

Кадри от подобна абитуриентска фотосесия може разгледате в галерията по-долу. Конкретно тази абитуриентска фотосесия заснехме в сърцето на Пловдив, а именно – Стария град. На фотосесията, освен абитуриентката, присъстваха и нейните родители и по-малък брат. Обикновено повечето абитуриентски фотосесии отнемат около 1 час, за да се заснемат, като тяхната продължителност зависи от локацията, която е избрана за снимки, а също така и от страничните хора ( като родители, братя, други роднини ), които също биха искали да се включат във снимките.

Освен само фотосесия, ние предлагаме и услугата Фотограф за абитуриентски бал в Пловдив (която включва цялостно заснемане на бала – от подготовката на абитуриента/абитуриентката до изпращането в ресторанта), както и Видеозаснемане на абитуриентски бал в Пловдив, които по подразбиране е актуална за град Пловдив и близките населени места, въпреки че вече сме снимали балове и в Пазарджик, София, Карлово и Хисар.

Актуални цени за абитуриентски фотосесии в Пловдив и региона, както и за цялостно фото и видеозаснемане на бал, може да откриете в ФОТО И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ В ПЛОВДИВ.

Ако ви предстои подобно събитие и искате да ни наемете като фотограф за абитуриентски бал или за видеозаснемане на абитуриентски бал в Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Хисаря, Карлово, Стара Загора, София, Смолян, Девин, Велинград, Панагюрище или в друг град, не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ, за да ви дадем конкретна оферта.

     


Ние, Студио Танчеви, предлагаме качествено фотозаснемане на абитуриентски бал и художествена абитуриентска фотосесия и професионална фотосесия  с помощта на професионален фотограф за абитуриентски бал. Също така предлагаме видеозаснемане на абитуриентски бал. Поемаме ангажименти за абитуриентска фотография в Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Хисаря, Карлово, Стара Загора, София, Смолян, Девин, Велинград, Панагюрище и други близки населени места.

Comments are closed.