You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
/
logo

Абитуриентска фотография в Пловдив – Ани

Представяме ви едно прекрасно момиче, което пожела да заснемем нейния вълшебен абитуриентски бал и което разглеждайки сайтовете на различни професионални фотографи, които предлагат абитуриентска фотография в Пловдив, се свърза с нас и избра нас.

За да придобиете представа как работим, моля разгледайте останалата част от сайта и най-вече галерия: АБИТУРИЕНТСКА ФОТОСЕСИЯ В ПЛОВДИВ.

Това, което ние предлагаме на всички абитуриенти е цялостно репортажно отразяване на събитието, което означава, че ние в ролята на фотограф за абитуриентския бал ще заснемем всичко, което се случва по начина по който се случва, без излишна режисура и позиране. Единственото време, в което ние като професионални фотографи имаме свободата да режисираме и пренареждаме сцената и хората, това е времето на абитуриентската фотосесия, чието времетраене винаги съветваме нашите клиенти да е възможно най-дълго, за да може да си имат едни наистина хубави кадри от този така натоварен, но вълшебен ден.

Актуални цени за фотограф за абитуриентски бал вижте в Пакети за абитуриентска фотография.

Вече предлагаме и видеозаснемане на абитуриентски бал в Пловдив и района, за да бъде споментът Ви за този ден пълен.

Ако искате да се възползвате от нашите услуги “ Фотограф за абитуриентски бал в Пловдив“ и „Видеозаснемане на абитуриентски бал в Пловдив“ може да научите като се свържете с нас на КОНТАКТИ. Свържете се с нас дори и да искате заснемане само на абитуриентска фотосесия.

Цялата ГАЛЕРИЯ със снимки от различни абитуриентски балове вижте в ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ в Пловдив и ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ в Пловдив.

Станете наши приятели и в FACEBOOK и Instagram.

Абитуриентска фотография

Не пропускайте да се възползвате и от нашата ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ В ПЛОВДИВ, която е валидна до края на годината.

Намираме се в Пловдив, но може да ни наемете и в други градове като Асеновград, Пазарджик, Хисаря, Карлово, Стара Загора, София, Смолян, Девин, Велинград, Панагюрище.

Абитуриенска фотография фотограф за абитуриентски бал фотосесия Пловдив София 44

Абитуриенска фотография фотограф за абитуриентски бал фотосесия Пловдив София 45

Абитуриенска фотография фотограф за абитуриентски бал фотосесия Пловдив София 43


Ние, Студио Танчеви, предлагаме абитуриентска фотография и качествено фотозаснемане на абитуриентски бал в Пловдив, художествени абитуриентски фотосесии в Пловдив и професионална фотосесия в Пловдив с помощта на професионален фотограф за абитуриентски бал. Също така предлагаме видеозаснемане на абитуриентски бал в Пловдив. Поемаме ангажименти за абитуриентска фотография и абитуриентски фотосесии в Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Хисаря, Карлово, Стара Загора, София, Смолян, Девин, Велинград, Панагюрище и други близки населени места.


Comments are closed.