logo

Фотограф за кръщене в Пловдив – Ивомир

Въпреки че има много семейства, които са излезли извън граница, за да търсят по-добро бъдеще за себе си и своите деца, една голяма част от тях все още пазят българските традиции и що се отнася до тях, те са готови на всичко, за да ги спазят. Семейството на малкия Ивомир е емгрирало в топла Испания, но когато се появил малкия Ивомир, неговите родители решили, че искат техния син да спазва правосланата вяра, а не католическата, която е официално призната на територията на Испания. Затова през лятото на 2014 г. семейството на Ивомир се свързаха с нас, за да ангажират фотограф за кръщене в Пловдив, който да поеме отговорността за отразяване на цялото събитие от начало до край. Самото кръщене щеше да се състои в църква „Свети свети Петър и Павел“. По този начин, н есамо те, но и много други семейства, си запазват спомени за цял живот от родната земя и спазването на родните обичаи.

Ако и на Вашето детенце предстои свето кръщене в Правосланата църква, ви съветваме да не пренебрегвате ритуала и всичко, свързано с него, защото то има голямо значение за бъдещия живот на вярващия. Актуална информация за пакета за фотограф за кръщене може да откриете в ЦЕНИ И УСЛУГИ, като там е посочена и цената, на която ще извършваме услугата на територията на град Пловдив.

За всякакви допълнителни въпроси, не се колебайте да ни пишете или да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 150 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 151 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 152 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 153 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 154 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 155 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 156 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 157 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 158 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 159 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 160 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 161 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 162 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 163 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 164 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 165 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 166 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 167 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 168 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 169 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 170 фотограф за кръщене Пловдив Ивомир 171

 

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *