logo

Фотограф за рожден ден – Никол, 1 г.

На Вашето внимание днес представяме малката Никол, която преди около месец стана на 1 годинка. Нейните родители се свързаха с нас и пожелаха да присъстваме на празничното тържество и да заснемем малката рожденичка и нейните близки и роднини. Рождения ден се проведе в новооткрития ресторант Аморе в кв. Тракия, град Пловдив. За първи път влизах в този ресторант и останах с много добри впечатления относно обслужването и обстановката като цяло. Малката Никол почти през цялото време беше в ръцете на мама и тати най-важното от всичко – беше в настроение за снимки. Тази част от ресторанта, в която се провеждаше тържеството, беше специално ангажирана с балони и красив надпис. Тортата беше не само вкусна, но и много красива. Радваме се, че станахме част от това тържество и желаем здраве и късмет на малката Никол!

Ако и Вие желаете да се възползвате от нашата услуга Фотограф за рожден ден и парти в Пловдив и искате да запечатаме Вашите моменти, не се колебайте да ни потърсите на посочените КОНТАКТИ. Няма значение дали става въпрос за детски рожден ден или рожден ден или парти на Ваш близък и приятел – ние ще запечатаме спомените в красиви кадри, на които после дълго ще се радвате.

фотограф за рожден ден Пловдив Никол фотограф за рожден ден Пловдив Никол 1 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 2 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 3 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 4 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 5фотограф за рожден ден Пловдив Никол 6 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 7 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 8 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 9фотограф за рожден ден Пловдив Никол 10 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 11 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 12 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 13 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 14 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 15 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 16 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 17 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 18 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 19 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 20 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 21 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 22 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 23 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 24 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 25 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 26

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *