logo

Фотограф за рожден ден – Никол, 1 г.

На Вашето внимание днес представяме малката Никол, която преди около месец стана на 1 годинка. Нейните родители се свързаха с нас и пожелаха да присъстваме на празничното тържество и да заснемем малката рожденичка и нейните близки и роднини. Рождения ден се проведе в новооткрития ресторант Аморе в кв. Тракия, град Пловдив. За първи път влизах в този ресторант и останах с много добри впечатления относно обслужването и обстановката като цяло. Малката Никол почти през цялото време беше в ръцете на мама и тати най-важното от всичко – беше в настроение за снимки. Тази част от ресторанта, в която се провеждаше тържеството, беше специално ангажирана с балони и красив надпис. Тортата беше не само вкусна, но и много красива. Радваме се, че станахме част от това тържество и желаем здраве и късмет на малката Никол!

Ако и Вие желаете да се възползвате от нашата услуга Фотограф за рожден ден и парти в Пловдив и искате да запечатаме Вашите моменти, не се колебайте да ни потърсите на посочените КОНТАКТИ. Няма значение дали става въпрос за  рожден ден на дете или някакъв юбилей или парти на Ваш близък и приятел – ние ще запечатаме спомените в красиви кадри, на които после дълго ще се радвате.

Също така предлагаме и видеозаснемане на частни партита, юбилеи, рожденни дни като заснетия материал се оформя  по подходящ начин в красив филм.

фотограф за рожден ден Пловдив Никол фотограф за рожден ден Пловдив Никол 1 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 2 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 5фотограф за рожден ден Пловдив Никол 3 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 4 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 11 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 12 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 13 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 14 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 15 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 16 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 17 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 18 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 19 фотограф за рожден ден Пловдив Никол 25фотограф за рожден ден Пловдив Никол 26фотограф за рожден ден Пловдив Никол 21фотограф за рожден ден Пловдив Никол 22фотограф за рожден ден Пловдив Никол 23фотограф за рожден ден Пловдив Никол 20фотограф за рожден ден Пловдив Никол 6фотограф за рожден ден Пловдив Никол 9фотограф за рожден ден Пловдив Никол 8фотограф за рожден ден Пловдив Никол 7

Comments are closed.