logo

Фотограф за рожден ден – Вики, 9 г.

В днешната публикация представяме на Вашето внимание Вики, която съвсем наскоро порасна с още една година и стана на цели 9 години. Тя и нейните родители се свързаха с нас и пожелаха да присъстваме на тържеството около нейния рожден ден и да заснемем всичко, което щеше да се случи. Партито по случай рождения ден беше организирано в Детски център Хиполенд в Мол Галерия, един от двама мола в град Пловдив. Повечето от гостите бяха на възрастта на рожденичката, но имаше и няколко хлапета на по 3-4 годинки, без които обаче купона нямаше да стане толкова хубав. Аниматорите бяха подготвили дълга и разнообразна програма с различни по вид игри, групови игри, състезателни игри. Тортата, която беше поднесена на гостите и на Вики, беше с прословутата катерица от филма „Ледена епоха“ и несъмнено беше много вкусна, защото много от децата си взеха с пръстче от тортата, непосредствено след груповата снимка с нея  :) И за финал, родителите бяха ангажирали залата за лазерни битки, която беше близо до детския център, за да може децата да се забавляват на максимум. Като цяло рождения ден беше изпълнен с много емоции, игри, много бягане и състезания, о, щяхме да забравим да споменем, че имаше и караоке!

Ако и Вие желаете да се възползвате от нашата услуга Фотограф за рожден ден и искате да заснемем рождения ден на Вашето дете или друг близък човек, не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ. Актуални цени, на които предлагаме услугата за фотограф за рожден ден и парти в района на град Пловдив, може да видите в ЦЕНИ И УСЛУГИ. Ще Ви очакваме!

Фотограф за рожден ден Вики Фотограф за рожден ден Вики 1 Фотограф за рожден ден Вики 2 Фотограф за рожден ден Вики 3 Фотограф за рожден ден Вики 4 Фотограф за рожден ден Вики 5 Фотограф за рожден ден Вики 6 Фотограф за рожден ден Вики 7 Фотограф за рожден ден Вики 8 Фотограф за рожден ден Вики 9Фотограф за рожден ден Вики 10 Фотограф за рожден ден Вики 11 Фотограф за рожден ден Вики 12 Фотограф за рожден ден Вики 13 Фотограф за рожден ден Вики 14 Фотограф за рожден ден Вики 15 Фотограф за рожден ден Вики 16 Фотограф за рожден ден Вики 17 Фотограф за рожден ден Вики 18 Фотограф за рожден ден Вики 19 Фотограф за рожден ден Вики 20 Фотограф за рожден ден Вики 21 Фотограф за рожден ден Вики 22 Фотограф за рожден ден Вики 23 Фотограф за рожден ден Вики 24 Фотограф за рожден ден Вики 25 Фотограф за рожден ден Вики 26 Фотограф за рожден ден Вики 27  Фотограф за рожден ден Вики 28 Фотограф за рожден ден Вики 29 Фотограф за рожден ден Вики 30Фотограф за рожден ден Вики 31Фотограф за рожден ден Вики 32 Фотограф за рожден ден Вики 33

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *