/
logo

Фотограф за кръщене в Пловдив – Борислав

Едно от най-емоционалните преживявания, както в живота на малкото дете, така и в живота на неговите родители е и винаги ще си остава ритуала по покръстването на малкия човек. В правосланата църква този ритуал се нарича Свето къщение и на него се приписва голямо духовно значение за бъдещия живот на новопокръстеното християнче. И тъй като все повече родители осъзнават значимостта на това събитие и необходимостта то да бъде запечатано по подобаващ начин, затова и те решават да се обърнат към професионален фотограф, който да заснеме цялото събитие без пропуски и улавяйки и най-малкия елемент и емоция. Професионалният фотограф или по друг начин наречен – фотографът за кръщене има много важна задача в рамките на около половин час и няма място и време за разсейване, защото именно в рамките на този половин час се случава едно такова голямо събитие за цяло едно семейство.

Ние, Симеон и Весела, ви предлагаме услугите Фотограф за кръщене и Видеооператор за кръщене, които включват репортажно отразяване на цялото събитие и най-вече ритуала в църквата. Също така в нашия пакет за фотограф за кръщене сме включили и кратка фотосесия на детето с неговите родители преди или след ритуала, за да може да бъде и споменът пълен. От друга страна при видеозаснемането на кръщене предлагаме възможността допълнително да изработим кратко клипче с най-запомнящите се моменти на музикален фон.

Актуална информация за цените на услугите “ Фотограф за кръщене “ и “ Видеозаснемане на кръщене“ може да намерите в ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНЕ И ВИДЕООПЕРАТОР НА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ.

Станете наши приятели в FACEBOOK. Както и разгледайте галерията ни в различни заснети кръщенета ТУК.

Comments are closed.