/
logo

Фотограф за кръщене в Пловдив – Алекс

Едно от кръщенетата, които заснехме през изминалата година, беше това на вече порасналия Алекс. Самото кръщене се състоя в църквата “ Свети свети Петър и Павел“ в подножието на Бунарджика в Пловдив. За добрите снимки и настроение на гостите допринесе и една от най-малките гостенки и добри приятелки на Алекс.

Ако и вие желаете да се възползвате от услугата, която ние ви предлагаме, а именно Фотограф за кръщене, както и Видеооператор на кръщене, не се колебайте да се свържете с нас, за да видим дали може да поемем вашето събитие. Предлагаме фотозаснемане и видеозаснемане на кръщене на територията на град Пловдив, както и в цялата област, като понякога се налага поемането на транспортни разходи в зависимост от местоположението.

А сега оставяме на Вашето внимание снимки от кръщенето на Алекс и неговите родители, които се възползваха от нашата услуга Фотограф за кръщене.

Актуален пакет за фотограф и видеооепратор за кръщене вижте в ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ.

Фотограф за кръщене Пловдив Алекс 101Фотограф за кръщене Пловдив Алекс 103Фотограф за кръщене Пловдив Алекс 102Фотограф за кръщене Пловдив Алекс 104Фотограф за кръщене Пловдив Алекс 100

Comments are closed.