/
logo

Фотограф за кръщене – Мартин

Фотограф за кръщене Пловдив 2017 - 114Много често със нас се свързават хора, които организират кръщенетата на своите деца и желаят и ние да присъстваме като фотограф за кръщене и/или видеооператор за кръщенето и да отразим както всички значими, важни, така и незабележимите моменти. Църквите, в които снимаме, са най-различни, и хоратам които снимаме – също. Но като цяло ритуала по светото кръщение навсякъде включва няколко еднакви момента, които не може да бъдат пропуснати неволно. Обикновено родителите би трябвало да са подготвили подходящи чисти дрешки, необличани до деня на кръщенето, за момента, когато детенцето бъде окъпано в пречистващаат вода и му бъдат сложени нови дрехи. Други неща, които трябва предварително да са подготвени, това са хавлии, една за детето, една за свещеника, сапун, олио, венче, свещи, кръстче и пр.

От опита си като фотограф на кръщене и видеооператор на кръщене, ние имаме събрана доста богата информация в кои църкви как протича точно ритуала и какви са изискванията към родителите и детенцето.

ГАЛЕРИЯ със снимки от различни кръщенета, може да видите тук: ФОТОГРАФ НА КРЪЩЕНИЕ В ПЛОВДИВ И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ

Ако и на вас ви предстои кръщене и си търсите фотозаснемане на кръщене или видеозаснемане на кръщене, в този толкова важен момент, не се колебайте да се свържете с нас било то, за да зададете своя въпрос, касаещ някоя от услугите, касаещи нас като професионален фотограф или за резервация на конкретна дата и час.

Също така може да наемете детски фотограф за фотозаснемане на празненство по случай рожден ден, както и фотограф за кръщене. Отскоро предлагаме и услугата видеооператор за кръщене в Пловдив. Повече за фото и видеозаснемането на кръщене вижте в ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ.

Не пропускайте да прочетете и страничката ни с най-често задаваните въпроси относно услугите, които предлагаме като срок за предаване на снимките, обработени и необработени кадри и т.н. Вижте ТУК. Станете наши приятели и в FACEBOOK.

Ще Ви очакваме!

Comments are closed.