logo

Фотограф за кръщене и сватба в Пловдив

Здравейте! Радваме се, че разглеждате нашия сайт и че можем да ви се представим посредством снимките, които сме наоравили за различни наши клиенти на различни места и по различни поводи. Основното направление, в което се стремим да снимаме и творим, това е сватбената фотография, както и репортажната фотография, като в това число включваме фотозаснемане на кръщене и фотозаснемане на рождени дни и партита. Ние сме екип от двама ентусиазирани младежи, като при нужда имаме и трети човек, на който може да разчитаме. Предлагаме своите услуги, що се отнася за фотограф за кръщене и рожден ден, на територията на град Пловдив, но през летния сезон много от ангажиментите ни са и извън него. Ние може да се окажем вашия сватбен фотограф дори и да сте от Бургас, Благоевград, Враца, Велико Търново, Ихтиман, Козлодуй, Кърджали, Пазарджик, Пещера, Варна, София, Ямбол, Сливен, Стара Загора, Троян, Хасково, Ловеч, Плевен, Шумен или друг по-отдалечен град.

Актуална информация за сватбената фотография, която предлагаме, както и сватбените пакети, включващи един или двама сватбени фотографа, може да намерите на нашата страница СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ. А ако ви предстои друго събитие, чието репортажно отразяване вие търсите в наше лице и се нуждаете от фотограф за кръщене или фотограф за рожден ден и/или парти, може да разгледате ЦЕНИ И УСЛУГИ, където ще намерите всичката необходима информация. В случай, че възникнат някакви въпроси, чийто отговори не намирате в напия сайт, не се колебайте да се свържете с нас на посочените в сайта контакти, независимо от типа събитие или дали се намирате в Бургас, Благоевград, Враца, Велико Търново, Ихтиман, Козлодуй, Кърджали, Пазарджик, Пещера, Варна, София, Ямбол, Сливен, Стара Загора, Троян, Хасково, Ловеч, Плевен, Шумен или друг по-отдалечен град.. Ние се стремим да отговаряме възможно най-бързо на всички Ваши запитвания.

А сега предоставяме на Вашето внимание няколко снимки от кръщенето на Валери, което се състоя през 2014 г. в църквата „Свети Константин и Елена“ в град Пловдив, на което единия от нас беше поканен като фотограф за кръщене за отразяване на цялото събитие.

фотограф за кръщене и сватба Пловдив 111 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 112 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 113 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 114 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 115 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 116 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 117 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 118 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 119 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 120 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 121 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 122 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 123 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 124 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 125 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 126 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 127 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 128 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 129 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 130 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 131 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 132 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 133 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 134 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 135 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 136 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 137 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 138 фотограф за кръщене и сватба Пловдив 139

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *