/
logo

Фотограф за кръщене в Пловдив – Татяна

Фотограф за кръщене в Пловдив 2015 19Една от църквите, които родителите най-често избират измежду десетките други църкви в град като Пловдив, за светото кръщене на своето дете, е именно църквата, намираща се в средата на Стария град – „Свети свети Константин и Елена“. Църквата има богата история и се е утвърдила в града под тепетата като една от основните църкви, когато човек се жени или кръщава. Там целогодишно се ивършват венчавки и кръщенета, като през летния сезон графикът се запълва много от рано и ако имате желание именно там да се извърши Вашия ритуал, то опитайте се да резервирате час и дата по от-рано и не го оставяйте за последния момент.

Фотограф за кръщене в Пловдив 2015 28През изминалата година имахме няколко кръщенета, които заснехме там, както и няколко сватби. На Вашето внимание сега представяме снимки от кръщенето на Татяна, чийто родители търсеха фотограф за кръщенето, за да може да спомените от това дълбоко вълнуващо изживяване както за малката Татяна, така и за нейните родители, да бъдат подходящо запечатани в качествени фотографии. Услугата фотогграф за кръщене се предлага от нас и може да видите още снимки от други кръщенета, поместени в галерията СВЕТО КРЪЩЕНИЕ. Услугата се предлага на територията на град Пловдив, както и в съседни градове като Асеновград, Пазарджик, Пещера.

Подробна информация за услугата “ Фотограф за кръщене“ може да откриете на страницата ФОТОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ. Там ще научите и за допълнителната услуга, която започнахме да предлагаме в последствие, а именно “ Видеооператор на кръщене“.

За запитвания, повече информация и резервация на конкретна дата за Вашето събитие във връзка с услугите Фотозаснемане на кръщене ИЛИ Видеозаснемане на кръщене, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ.

Comments are closed.