logo

Фотограф за кръщене в Пловдив – Татяна

Една от църквите, които родителите най-често избират измежду десетките други църкви в град като Пловдив, за светото кръщене на своето дете, е именно църквата, намираща се в средата на Стария град – „Свети свети Константин и Елена“. Църквата има богата история и се е утвърдила в града под тепетата като една от основните църкви, когато човек се жени или кръщава. Там целогодишно се ивършват венчавки и кръщенета, като през летния сезон графикът се запълва много от рано и ако имате желание именно там да се извърши Вашия ритуал, то опитайте се да резервирате час и дата по от-рано и не го оставяйте за последния момент. През изминалата 2014 година имахме няколко кръщенета, които заснехме там, както и няколко сватби. На Вашето внимание сега представяме снимки от кръщенето на Татяна, чийто родители търсеха фотограф за кръщенето, за да може да спомените от това дълбоко вълнуващо изживяване както за малката Татяна, така и за нейните родители, да бъдат подходящо запечатани в качествени фотографии. Услугата фотогграф за кръщене се предлага от нас и може да видите още снимки от други кръщенета, поместени в нашия сайт. Услугата се предлага на територията на град Пловдив, както и в съседни градове като Асеновград, Пазарджик, Пещера.

Цената за фотозаснемане на кръщене е 100 лв., като цената включва заснемане на самия ритуал в църквата и снимки на детето само и с неговите родители и гости. Накрая клиента получава всички снимки обработени и записани на диск с инадивиуална обложка и печат.

За запитвания, повече информация и резервация на конкретна дата за Вашето събитие във връзка с услугата Фотозаснемане на кръщене, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ.

фотограф за кръщене Пловдив Татяна 1 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 2 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 3 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 4 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 5 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 6 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 7 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 8 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 9 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 10 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 11 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 12 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 13 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 14 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 15 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 16 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 17 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 18  фотограф за кръщене Пловдив Татяна 19 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 20 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 21 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 22 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 23 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 24 фотограф за кръщене Пловдив Татяна 25

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *