logo

Фотограф за кръщене в Пещера – Щерю

Ние предлагаме качествено фотозаснемане на кръщенета на територията на град Пловдив. Много често обаче с нас се свързват хора, които желаят да се възползват от нашите услуги и от други населени места. Едно кръщене, което заснехме съвсем наскоро беше това на Щерю, който живее със своите родители в малкия планинаски град Пещера. В градчето има само 2 православни църкви, в които може да извършен ритуала по покръстването. И тъй като градчето е малко, съвсем нормално и неучудващо никой е и че църквите са малки и не добре осветени. Човекът, който бива нает като професионален фотограф за кръщене, не би трябвало да срещне трудност при изпълнението на своята задача, благодарение на факта, че използва висок клас техника и светлосилни обективи, както и има натрупан опит и умения в сходни ситуации.

Ако и вие се намирате в Пловдив или в някое градче в близост и ви предстои да кръстите своето дете или да станете кръстници на някое малко палавниче, не се колебайте да се свържете с нас и да ни ангажирате за Вашето събитие. Това е момент, който заслужава да бъде запечатан от професионален фотограф за кръщене.

Актуална цена на нашата услуга „Фотограф за кръщене“ може да откриете в ЦЕНИ И УСЛУГИ. Моля имайв предвид, че заангажименти на професионалния фотограф извън територията на град Пловдив може да се наложи поемането на транспортни разходи, които в повечето случаи са незначителни. Ще Ви очакваме!

фотограф за кръщене Пещера Щерю 1 фотограф за кръщене Пещера Щерю 2 фотограф за кръщене Пещера Щерю 3 фотограф за кръщене Пещера Щерю 4 фотограф за кръщене Пещера Щерю 5 фотограф за кръщене Пещера Щерю 6 фотограф за кръщене Пещера Щерю 7

 

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *