/
logo

Фотограф за детски рожден ден на Петър, 4 г.

фотограф за рожден ден Пловдив Петър 6В днешния пост, посветен на детската фотография, Ви представяме Петър – през изминалия месец той навърши четири години и за нас беше чест родителите да ни поканят да отразим събитието и презненството около неговия рожден ден. Самия рожден ден беше организиран да се извърши в ЦДГ Еделвайс в квартал Тракия, град Пловдив. Имаше на линия и професионален аниматор от известен детски център, който се грижеше атмосферата да бъде на макс. Самия рожден ден беше на тема “ Нинджи“. За жалост, някои от момиченцата се изплашиха при появата на аниматора, облечен в нинджа костюм, и до края на празненството седяха отстрани и не се решаваха да се включат в някоя от игрите. Това е често срещано явление при детската фотография.

Нашата задача като фотограф за рожден ден, беше да отразим емоцията и духа на самото събитие. Оказа се, че голяма част от времето се налагаше да пазим собствената си техника я от падащи топки, я от връхлитащи деца, я от балони и т.н. Реално да бъдеш фотограф за детски рожден ден в първа група от детската градина си е огромно предизвикателство, защото първо, почти не можеш да фокусираш децата ( те се движат понякога по-бързо от светлината :), второ, дори да фокусираш едно дете, то задължително ще има друго, което да се блъсне в точно същия момент, или нещо ще падне върху теб или фотоапарата, или самият ти ще се удариш някъде.

Но стига вече приказки – предлагаме Ви да разгледат някои от успешните кадри, заснети от фотограф за детски рожден ден на Петър, 4 г. в град Пловдив

Ако и Вие желаете да се възползвате от нашите услуги на детска фотография и да ни наемете като фотограф за рожден ден, моля потърсете ни на посочените КОНТАКТИ.

Също така може да се запознаете с останалите услуги, които предлагаме:

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ и ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ– Поемаме ангажименти за сватбен фотограф и сватбен видеооператор в Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, София, а защо не и в други населени места.

ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ – Детска фотосесия, семейна фотосесия, бебешка фотосесия, фотосесия бременни, рождени дни

ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ – Фотозаснемане на кръщене в пакет с или без видеозаснемане на кръщенето

ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ

ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ Индивидуални фотосесии, портретни фотосесии, модни фотосесии, романтични фотосесии

фотограф за рожден ден Пловдив Петър фотограф за рожден ден Пловдив Петър 15 фотограф за рожден ден Пловдив Петър 1 фотограф за рожден ден Пловдив Петър 2 фотограф за рожден ден Пловдив Петър 7 фотограф за рожден ден Пловдив Петър 8 фотограф за рожден ден Пловдив Петър 9фотограф за рожден ден Пловдив Петър 10 фотограф за рожден ден Пловдив Петър 11 фотограф за рожден ден Пловдив Петър 12фотограф за рожден ден Пловдив Петър 13 фотограф за рожден ден Пловдив Петър 14 фотограф за рожден ден Пловдив Петър 19фотограф за рожден ден Пловдив Петър 3фотограф за рожден ден Пловдив Петър 4фотограф за рожден ден Пловдив Петър 5

 

Comments are closed.