/
logo

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в Панагюрище

Едно от последните сватбени тържества за тази година, на което имахме честта да присъстваме като сватбени фотографи, беше сватбеното тържество на младото семейство Делийски, което се проведе в град Панагюрище. Сватбата включваше църковен брак, художествена фотосесия и заснемане на ритуалите в ресторанта. Благодарим на семейство Делийски, че се се довериха на сватбената фотография, която ние правим и се надяваме да се виждаме в бъдеще за все щастливи моменти и събития.

Скъпи младоженци, радваме се, че разглеждате нашия сайт. Тук може да намерите актуална информация за сватбената фотография, която ние правим, както и много снимки от различни сватби, като по този начин може да придобиете реална престава за това, което младоженците получават като краен продукт.

Вече предлагаме и сватбено видеозаснемане, като повече информация и примерни трейлъри, може да видите в СВАТБЕНО КИНО.

Разглеждайки нашето портфолио, ако възникнат някакви въпроси към нас или искате да попитате за конкретна дата, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ, като ние от своя страна ще се постараем да ви отговорим в рамките на 1-2 дни. Знаем, че избора на сватбен фотограф или сватбен видеооператор не е лесна задача за голяма част от младоженците и затова може да ни питате всичко, което ви интересува. Повече информация за сватбената фотография и актуални цени на сватбените ни пакети със един или двама сватбени фотографи, може да видите на СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ. Ще Ви очакваме!

Сватбена фотокнига, сватбен фотограф, Пловдив, Панагюрище 2016-3-6

 

Comments are closed.