/
logo

Фотограф и/или видеооператор за кръщене в Пловдив – Петър

Фотограф за кръщене Пловдив 2017 - 87Кръщенето на малкия Петър се състоя по обяд в църквата “Свети Петър и Павел” в Пловдив в близост до едно от най-емблематичните места за Пловдив – тепето, наречено Бунарджик. Самата църква беше отлично осветена, влизаше и достатъчно естествена светлина и затова всички заснети кадри са направени без използването на светкавица. Родителите и по-голямата сестра на Петър бяха много щастливи от събитието, а току-що станалия християнин Петър бе обзет от много противоречиви настроения, което от своя страна малко затрудни снимането, но все пак резултатите са на лице.

В случай, че търсите фотограф за кръщене или видеооператор за кръщене, може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ.

Пакета “Фотозаснемане на кръщене” за 2019 г. включва:

– Заснемане на самото кръщене в църквата от един фотограф;
– Кратка фотосесия на детето и неговите роднини;
– Всички кадри се предават онлайн с линк за сваляне
Цена: 130 лв.

Посочените цени са за фотозаснемане на кръщене на територията на град Пловдив и региона.

От няколко години предлагаме и видеозаснемане на кръщене, като краен продукт получавате целия ритуал записан на подходящ носител. Цените за видеозаснемане на кръщене може да научите като се свържете лично с нас, тъй като варират според това дали ще искате трейлър или не, дрон, 4К и пр.

За повече снимки от кръщенета направени от нас може да разгледате страницата ни с галерия ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ.

Станете наши приятели в FACEBOOK.

Comments are closed.