/
logo

Фотограф за абитуриентски бал в Пловдив – Стефани

Едно от основните направления, в които се стремим да снимаме и да се развиваме освен сватбената фотография, това е абитуриентската фотография. Предлагаме на бъдещите абитуриенти избор между няколко пакета за фотограф за техния абитуриентски бал. Пакетите за абитуриентска фотография са с различно време на ангажираност на професионалния фотограф, като това дава свобода на абитуриента да избира какво желае професионалния фотограф да заснеме, като и има достатъчно време за арт и художествена абитуриенска фотосесия. Към единия пакет за фотограф за абитуриентски бал се добавили и изработката и печата на специална фотокнига, в която да се поместят най-важните и емоционални моменти от този неповторим ден, както и голяма част от снимките, заснети по време на абитуриентската фотосесия.

Пакети за абитуриентска фотография.

Актуална информация за пакетите, предлагащи услугата Фотограф за абитуриентски бал в Пловдив, може да научите като се допитате до нас за конкретна дата. Моля не се колебайте да ни пишете или обаждате.

Цялата ГАЛЕРИЯ със снимки от абитуриентски балове вижте ТУК.

Една от абитуриентките, които заснехме се казва Стефани и може да видите част от снимките от нейния абитуриентски бал в Пловдив. Фотографът за абитуриентски бал беше ангажиран да заснеме грима, прическата, обличането, тържеството в рестораната с роднините и гостите, а най- накрая и изпращането до хотела, в който целия випуск щеше да се събере да празнува заедно – общо 5 ч. В крайна сметка се получиха много и разнообразни кадри за спомен от незабравимия ден.

Comments are closed.