/
logo

Фотограф за абитуриентски бал в Пловдив – Стефани

Едно от основните направления, в които се стремим да снимаме и да се развиваме освен сватбената фотография, това е абитуриентската фотография. Предлагаме на бъдещите абитуриенти избор между няколко пакета за фотограф за техния абитуриентски бал. Пакетите за абитуриентска фотография са с различно време на ангажираност на професионалния фотограф, като това дава свобода на абитуриента да избира какво желае професионалния фотограф да заснеме, като и има достатъчно време за арт и художествена абитуриенска фотосесия. Към единия пакет за фотограф за абитуриентски бал сме добавили и изработката и печата на специална фотокнига, в която да се поместят най-важните и емоционални моменти от този неповторим ден, както и голяма част от снимките, заснети по време на абитуриентската фотосесия.

Пакети за абитуриентска фотография.

Актуална информация за пакетите, предлагащи услугата Фотограф за абитуриентски бал в Пловдив или Видеозаснемане на абитуриентски бал в Пловдив, може да научите като се допитате до нас за конкретна дата. Моля не се колебайте да ни пишете или обаждате.

Цялата ГАЛЕРИЯ със снимки от абитуриентски балове вижте в ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ В ПЛОВДИВ.

Една от абитуриентките, които заснехме се казва Стефани и може да видите част от снимките от нейния абитуриентски бал в Пловдив. Фотографът за абитуриентски бал беше ангажиран да заснеме грима, прическата, обличането, тържеството в рестораната с роднините и гостите, а най- накрая и изпращането до хотела, в който целия випуск щеше да се събере да празнува заедно – общо 5 ч. В крайна сметка се получиха много и разнообразни кадри за спомен от незабравимия ден. Станете наши приятели и в FACEBOOK.

Comments are closed.