logo

Студийна фотосесия на бременната Пламена

Здравейте, скъпо приятели! Днес ще Ви представим бъдещата майка – Пламена, която заснехме в нашето студио в Пловдив. Тя и бъдещия татко имаха страхотно излъчване, а това е може би най-решаващия фактор за направата на наистина хубави снимки. Първите снимки направихме с таткото, след което снимахме само корема. Получиха се отлични кадри и се надяваме и на Вас да ви харесат.

За 2018 г. предлагаме заснемане на фотосесия само на открито за всички бъдещи майки, които в момента се наслаждават на този толкова интересен момент от своя живот – бременността. По време на бременността жената може да се промени толкова много, че да не можете да я разпознаете / както във физически план, така и в емоционален/. Затова препоръчваме на бъдещите татковци, ако се е насъбрало напрежение между Вас и Вашата бременна половинка, направете й подарък – фотосесия. Едва ли ще откаже  :) А и ще имате страхотни снимки от този период. Самите снимки може да са с дрехи, без дрехи, на открито, на закрито ( у дома или в студио). Имаме много идеи, които искаме да осъществим. Има много спомени да запечатаме и да съхраним. Към фотосесия бременна може допълнително да изготвим и специална фотокнига от периода на бременността. А след като се появи малкото човече за нас ще е част да го заснемем още в първите 1-2 седмици, когато са още толкова малки, спят постоянно и са изключителни лесни за поставяне в различни пози.

За актуални пакети, свързани с фотосесиите, моля свържете се лично с нас на посочените КОНТАКТИ или вижте ТУК.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА, СЕМЕЙНА ИЛИ ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината!

Не пропускайте да прочетете и статията с често задавани въпроси относно нашите услуги и срокове за предаване на готовия материал – ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ.

Фотосесия бременна Пловдив студийна фотосесияФотосесия бременна Пловдив студийна фотосесия 2Фотосесия бременна Пловдив студийна фотосесия 8Фотосесия бременна Пловдив студийна фотосесия 7Фотосесия бременна Пловдив студийна фотосесия 6 Фотосесия бременна Пловдив студийна фотосесия 5Фотосесия бременна Пловдив студийна фотосесия 3 _Фотосесия бременна Пловдив студийна фотосесия 13 Фотосесия бременна Пловдив студийна фотосесия 12 Фотосесия бременна Пловдив студийна фотосесия 10 Фотосесия бременна Пловдив студийна фотосесия 15

Comments are closed.