/
logo

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в София

Въпреки че ние сме ситуирани в Пловдив, реално близо половината от анагжиментите ни като сватбени фотографи идват от младоженци, решили да отпразнуват своя специален ден в София. През годините сме били поканвани като сватбени фотографи или сватбен видеооператор на сватби, провеждащи се в най-различни рестотанти, цървки и обредни зали. Снимали сме в парк хотел София, хотел Рила, р-т My Choice и много други. Смятаме, че разстоянието не би трябвало да е пречка, за да поемем ангажимента по заснемането на Вашата сватба, ето защо поемаме отговорността да предлагаме своята сватбена фотография и видеозаснемане на сватбени тържества из цялата страна.

Ето защо ако ви предстои сватба в Пловдив и си търсите сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор, не се колебайте да се свържете с нас по FACEBOOK или на посочените КОНТАКТИ – винаги сме отворени да отговорим на всички ваши въпроси дали по имейл, телефон или на неангажираща среща.

Сватбена фотокнига 2016-2-4А сега ще може да разгледате една малка част от сватбите, които сме заснели в нашата прекрасна столица – София:

 

Сватбата на АНГЕЛ и ГАБРИЕЛА

Сватбата на ДЕСИСЛАВА и АЛЕКСАНДЪР

Сватбата на ХРИСТИНА и ЯВОР

Comments are closed.