/
logo

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в София

Въпреки че ние сме ситуирани в Пловдив, реално близо половината от анагжиментите ни като сватбен фотограф и видеозаснемане на сватба идват от младоженци, решили да отпразнуват своя специален ден в София. През годините сме били поканвани като сватбени фотографи или сватбен видеооператор на сватби, провеждащи се в най-различни рестотанти, цървки и обредни зали. Снимали сме в парк хотел София, хотел Рила, Интер Експо, р-т My Choice и много други. Сватбени фотосесии сме осъществявали в повечето големи паркове като Борисовата градина, парк Врана, както и в централната градска част, където са ситуирани Народното събрание, Храм-паметника Александър Невски и др.  Бихме поели ангажимент за сватбена фотография и вдиеозаснемане на сватба и в другите близки населени места като Перник, Ботевград, Благоевград, Монтана. Смятаме, че разстоянието не би трябвало да е пречка, за да поемем ангажимента по заснемането на Вашата сватба, ето защо поемаме отговорността да предлагаме своята сватбена фотография и сватбено видеозаснемане дори и из цялата страна.

Ето защо ако ви предстои сватба в София и си търсите сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор, не се колебайте да се свържете с нас по FACEBOOK или на посочените КОНТАКТИ – винаги сме отворени да отговорим на всички ваши въпроси дали по имейл, телефон или на неангажираща среща.

Сватбена фотокнига 2016-2-4А сега ще може да разгледате една малка част от сватбите, които сме заснели в нашата прекрасна столица – София:

 Сватбата на ЕЛИЦА и АТАНАС

 Сватбата на МИЛЕНА и АСПАРУХ

Сватбата на АНГЕЛ и ГАБРИЕЛА

Сватбата на ДЕСИСЛАВА и АЛЕКСАНДЪР

Сватбата на ХРИСТИНА и ЯВОР

Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография в София, Перник, Ботевград, Благоевград, Монтана и видеозаснемане на сватба в София като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото за сватба и видео за сватба. Много ще се радваме, ако ви престои сватба да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в София и сватбен видеооператор в София.

Comments are closed.