/
logo

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в София – Ангел и Габриела

Едни от най-интересните ни младоженци през тази година се оказаха Габриела и Ангел с тяхната тематична сватба в София, които се свързаха с нас и пожелаха ние да присъстваме на тяхното сватбено тържество и спряха на нашия пакет с включен един сватбен фотограф, един сватбен видеооператор и СВАТБЕНА ФОТОКНИГА. Сватбената фотосесия се състоя на може би най-популярното място за целта  – Парк Врана, където има много китни места, подходящи за прекрасни снимки. След това празненството продължи в р-т My Choice, София. Това обаче, което беше различното при тази сватба, бе тематиката на сватбата. Някои избират темата да е флорална – цветя, други – наблягат на определен цвят. Тук обаче всичко беше обвързано с темата от Game of Thrones. Украсата, бижутата на булката, речта по време на изнесения ритуал – темата на сватбата беше навлязла навсякъде и беше обхванала всеки един детайл.

Повече снимки от сватбата на Ангел и Габриела може да видите по-надолу в статията.

Ако и на вас ви предстои сватба в София, Плводив, Пазарджик, Стара Загора и сте в процес на търсене на подходящ сватбен фотограф или сватбен видеооператор, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ние ви предлагаме качествена сватбена фотография и видеозаснемане на добри цени, като повече информация за сватбената фотография, която предлагаме може да видите в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ. Там ще откриете повече информация както за нас, така и актуалните ни сватбени пакети.

Повече за сватбеното видеозаснемане, както и примерни трейлъри, може да видите в СВАТБЕН ВИДЕООПЕРАТОР.

Не пропускайте да прочетете и страничката ни с най-често задаваните въпроси относно услугите, които предлагаме като срок за предаване на снимките и сватбения филм, обработка и монтаж и т.н. Вижте ТУК.

Comments are closed.