/
logo

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в Пазарджик

Въпреки че ние сме ситуирани в Пловдив, често поемаме анагжименти за сватбена фотография и видеозаснемане на сватба към младоженци, решили да отпразнуват своя специален ден в Пазарджик. Разстоянието между градовете е пренебрежимо малко, а и градът има своите предимства, затова без проблем отговаряме на запитванията що се отнася до сватбена фотография и видеозаснемане на сватба в Пазарджик. През годините сме били поканвани като сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор на сватби, провеждащи се в най-различни ресторанти в града като най-често сме снимали в рестоант Фемили, Хебър и комплекс Ливадите. Смятаме, че разстоянието не би трябвало да е пречка, за да поемем ангажимента по заснемането на Вашата сватба, ето защо поемаме да бъдем част от сватбени тържества и в градовете Велинград, Панагюрище, Пловдив, Девин, Пещера. Със особена сила това се отнася и за сватбите в Пазаржик, който е едва на половин час от Пловдив.

Ако ви предстои сватба в Пазарджик и си търсите сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор, не се колебайте да се свържете с нас по FACEBOOK или на посочените КОНТАКТИ – винаги сме отворени да отговорим на всички ваши въпроси относно услугите сватбена фотография и видеозаснемане на сватба, които предлагме, дали по имейл, телефон или на неангажираща среща.

24-06-2017-подготовка сватбен фотограф сватбен видеооператор Пловдив София, Девин Стара Загора Пазарджик 2017 - 92А сега ще може да разгледате една много малка част от сватбите, които сме заснели в Пазарджик и околността:

 

Сватбата на НИКОЛИНА и ДИМИТЪР

Сватбата на МОНИКА и ИВАН

Сватбата на Мариета и СВЕТОСЛАВ

 

Ние, Студио Танчеви, се занимаваме със сватбена фотография в Пазарджик и видеозаснемане на сватба в Пазарджик като предоставяме услугата сватбен фотограф и сватбен оператор на всички бъдещи младоженци, които търся фото за сватба и видео за сватба. Много ще се радваме, ако ви престои сватба да се обърнете към нас да бъдем ваш сватбен фотограф в Пазарджик и сватбен видеооператор в Пазарджик.

Comments are closed.