/
logo

Сватбен фотограф и сватбен видеооператор в Пазарджик

Въпреки че ние сме ситуирани в Пловдив, често поемаме анагжименти като сватбени фотографи към младоженци, решили да отпразнуват своя специален ден в Пазарджик. Разстоянието между градовете не е голямо, градът има своите предимства, затова без проблем отговаряме на запитванията щ о се отнася до сватба в Пазарджик. През годините сме били поканвани като сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор на сватби, провеждащи се в най-различни ресторанти в града. Смятаме, че разстоянието не би трябвало да е пречка, за да поемем ангажимента по заснемането на Вашата сватба ето защо поемаме да бъдем част от сватбени тържества из цялата страна. Със особена сила това се отнася и за сватбите в Пазаржик, който е на половин час от Пловдив.

Ако ви предстои сватба в Пазарджик и си търсите сватбен фотограф и/или сватбен видеооператор, не се колебайте да се свържете с нас по FACEBOOK или на посочените КОНТАКТИ – винаги сме отворени да отговорим на всички ваши въпроси относно сватбената фотография и свтабеното видеозаснемане, които предлагме, дали по имейл, телефон или на неангажираща среща.

24-06-2017-подготовка сватбен фотограф сватбен видеооператор Пловдив София, Девин Стара Загора Пазарджик 2017 - 92А сега ще може да разгледате една много малка част от сватбите, които сме заснели в Пазарджик и околността:

 

Сватбата на НИКОЛИНА и ДИМИТЪР

Сватбата на Моника и Иван

Сватбата на Мариета и Светослав

Comments are closed.