/
logo

СВАТБЕНО КИНО

ЗАЩО ТОЧНО СВАТБЕНО КИНО ИЛИ СВАТБЕНА КИНЕМАТОГРАФИЯ?

Скъпи приятели, накратко искаме да ви разкажем за нашата услуга сватбено кино.

Предлагаме на Вашето внимание видеозаснемане на сватба като техниката, която използваме обикновенно DSLR и безогледалка + мнопод и гимбъл. Готовият материал представлява късометражен сватбен филм в Full HD формат с дължина около 30-40 минути + сватбен трейлър. Предлагаме като допълнително възможност за заснемане в 4К резолюция или използване на дрон.

По правило всички младоженци гледат сватбения филм от начало до край само веднъж. Със всяко следващо гледане с приятели и роднини, се налага постоянно да превъртат множество сцени, които в последствие младоженците преценят, че не са реално толкова значими.

До тази година включително предлагахме час и половина до 2 часа видео. В световен мащаб тенденцията е да се предлагат все по-кратки, но качествено изработени сватбени филми. Причината поради, което решихме да предлагаме още по-кратък сватбен филм, е за да бъде всичко по-добре синтезирано, по-добре подбрано и сглобено. А не да се налага да се гледат по 10-20 минути бутане на врата и пълнене на обувки, а след това половин час „Първо сватбено хоро“ в ресторанта. Разбира се и тези моменти ще са включени под някаква форма, но няма да заемат дълго времетраене на самия филм. С по-кратката версия на филма от около или малко над половин час, ще се постараем да подберем най-значимите моменти за младоженците. В такъв случай сватбения филм ще има визия на по-дълъг трейлър, изпълнен с повече музика, движение и динамика, отколкото стандартното. И не на последно място подобен филм изисква ако не същото, то дори повече работа при пост-обработката, за да се нагласят сцените и всички детайли, така че да изглежда добре, докато при стандартния сватбен филм просто се лепят сцените една след дрга, тук е възможно да подходим по много по-креативен начин. Количеството ще бъде заменено с качеството.

Мили младоженци, ако сметнете, че представените тук сватбени трейлъри ви дават основание да ни гласувате доверие като сватбени кинематографи за да изработим един красив художествен сватбен филм за вас ние сме на разположение.