/
logo

СВАТБЕНО КИНО

ЗАЩО ТОЧНО СВАТБЕНО КИНО ИЛИ СВАТБЕНА КИНЕМАТОГРАФИЯ?

Скъпи приятели, накратко искаме да ви разкажем за нашата услуга сватбено кино или както е по-познато – сватбено видеозаснемане.

Предлагаме на Вашето внимание видеозаснемане на сватба като техниката, която използваме обикновенно е кино камера и безогледалка + мнопод и гимбъл. Готовият материал представлява сватбен филм в 4К формат с дължина по Ваш избор от 40 минути до около 2 часа + сватбен трейлър. Предлагаме като допълнително възможност за заснемане с дрон и изготвяне на love story.

По правило всички младоженци гледат сватбения филм от начало до край само веднъж. Със всяко следващо гледане с приятели и роднини, се налага постоянно да превъртат множество сцени, които в последствие младоженците преценят, че не са реално толкова значими. Затова и ние като сватбени видеооператори се стремим да синтезираме, комбинираме и предадем готов завършен филм, чрез който отново да преживеете емоцията от най-важния ден в живота ви.

Мили младоженци, ако сметнете, че представените тук сватбени трейлъри ви дават основание да ни гласувате доверие като сватбени кинематографи, за да изработим един красив художествен сватбен филм за вас, не се колебайте се свържете с нас по FACEBOOK или на посочените КОНТАКТИ

Comments are closed.