/
logo

СВАТБЕНО КИНО

СВАТБЕНИ ПАКЕТИ 2019 г.

ПСватбена фотокнига, сватбен фотограф, Пловдив, Панагюрище 2016-3-16АКЕТ ЗА ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА (4K резолюция):

Цена: 1000 лв.

 1 видеооператор, сватбен трейлър ( 2-5 мин.) + сватбен филм 90-120 мин.

ПАКЕТ С 1 СВАТБЕН ФОТОГРАФ + 1 СВАТБЕН ВИДЕООПЕРАТОР + СВАТБЕНА ФОТОКНИГА – 1600 лв.

От пакета за сватбена фотография и видеозаснемане като краен продукт получавате:
– неограничен брой обработени кадри ( над 700 ) като около 100 броя кадри се предоставят и в черно-бял или ретро вариант
– онлайн галерия със всички кадри в пълен размер
– сватбен филм в 4К резолюция с дължина 90-120 мин.
– сватбен трейлър (2-5 мин.)
– фотокнига размер 20/40 в разгърнато състояние, 30 стр.

Видеото се записва на флашка, докато снимките са по Ваш избор – на флашка (заедно с видеото), онлайн или на DVD с индивидуална обложка и печат.

Моля имайте предвид, че нашия ангажимент е до 10 астрономически часа, след което започва да тече овъртайм в размер на 100 лв/час.

Вижте и пакетите ни за СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ.

Сватбена фотокнига 2016-1

КЪМ ГОРЕ ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ:
1. ДРОН – 300 лв.

2. ТРИ по-малки фотокниги с размер 15/15 см. на цена 130 лв. общо за трите. Те са перфектен подарък за кумовете и родителите, като дизайнът им е същия като Вашата, която е включена в цената с единствена разлика, че корицата е изчистена в бяло или екрю с малък детайл в единия край.

Прочетете и следните полезни статии:

Детайли сватбена фотография 2016-102

СВАТБЕНА ФОТОКНИГА

СВАТБЕН РЕПОРТАЖ

Сватбения фотограф и видеооператор – очаквания и задължения: част първа

Снимки от цяла сватба – задължително при избора на добър сватбен фотограф

На какво държим в сватбената фотография и видеозаснемане и какво избягваме

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

ЗАЩО ТОЧНО СВАТБЕНО КИНО ИЛИ СВАТБЕНА КИНЕМАТОГРАФИЯ?

Скъпи приятели, накратко искаме да ви разкажем за нашата услуга сватбено кино.

Предлагаме на Вашето внимание видеозаснемане на сватба като техниката, която използваме обикновенно DSLR и безогледалка + мнопод и гимбъл. Готовият материал представлява сватбен филм в 4К формат с дължина около 2 часа + сватбен трейлър. Предлагаме като допълнително възможност за заснемане с дрон.

По правило всички младоженци гледат сватбения филм от начало до край само веднъж. Със всяко следващо гледане с приятели и роднини, се налага постоянно да превъртат множество сцени, които в последствие младоженците преценят, че не са реално толкова значими.

Мили младоженци, ако сметнете, че представените тук сватбени трейлъри ви дават основание да ни гласувате доверие като сватбени кинематографи за да изработим един красив художествен сватбен филм за вас ние сме на разположение.

Условия и подробности:

1.Стандартния срок за обработка и предаване на готовия материал е до 60 работни дни след датата на заснемане. Експресната услуга е до 10 дни и се предоставя срещу доплащане на 30 % от стойността на избрания сватбен пакет.

2.Обработеният заснет материал се предава само и единствено в JPEG формат на файловете (пълен размер) за сватбена фотография и MP4 формат на файловете за сватбено кино, записани на диск и с индивидуално изготвена обложка и печат или на USB Flash. Предоставянето на суровите RAW формат файлове подлежи на допълнително споразумяване. Същото важи и за суровия видео материал.

3. За заснемане на сватби извън град Пловдив младоженците поемат транспортните разходи на фотографите по 40 стотинки на километър за дестинация.

4. За запазване на конкретна дата е необходимо предплащане на 1/3 от избрания пакет, като останалата сума се изплаща след приключване на снимането т.е. след последния ритуал в ресторанта.

5. Луксозната сватбена фотокнига е с размер 20/20 см като младоженците може да изберат вместо нея в пакета да се включи фотокнига с по-голям размер и съответното доплащане – 25/25см. и 22/30 см. + 80 лв.; 30/30 см. + 150 лв.; 30/40 см. + 200 лв.

6. Необходимо е осигуряването на място за нощувка, когато ангажимента е над 1 часа пътуване считано от град Пловдив

7. В полза на младоженците е да осигурят достатъчно време за осъществяване на сватбена фотосесия – минимум 45 минути ( чисто време, без да се взема под внимание времето за придвижване между различните локации)

8. Младоженците трябва да имат предвид, че част от заснетия материал може да бъде използван в портфолио за представяне работата на фотографа и кинематографа чрез публикуване в сайта на сватбения фотограф: www.tanchevi.com и неговата фейсбук страница. Отказ на младоженците да дадат разрешението си за публикуване подлежи на допълнително споразумяване.

Comments are closed.