/
logo

СВАТБЕНО КИНО

СВАТБЕНИ ПАКЕТИ 2018 г.

ПСватбена фотокнига, сватбен фотограф, Пловдив, Панагюрище 2016-3-16АКЕТИ ЗА ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА, според дължината на филма (Full HD):

Вариант 1: 800 лв.

1 видеооператор, сватбен трейлър ( 2-5 мин.) + сватбен филм 30-40 мин.

Вариант 2: 900 лв.

1 видеооператор, сватбен трейлър ( 2-5 мин.) + сватбен филм 90-120 мин.

ПАКЕТ С 1 СВАТБЕН ФОТОГРАФ + 1 СВАТБЕН ВИДЕООПЕРАТОР + СВАТБЕНА ФОТОКНИГА – 1500 лв.

От пакета за сватбена фотография и видеозаснемане като краен продукт получавате:
– неограничен брой обработени кадри ( над 700 ) като около 100 броя кадри се предоставят и в черно-бял или ретро вариант
– онлайн галерия със всички кадри в пълен размер
– сватбен филм с дължина ПО ИЗБОР на младоженците ( 30-40 мин. или 90-120 мин.)
– сватбен трейлър (2-5 мин.)
– фотокнига размер 20/40 в разгърнато състояние, 30 стр.

Видеото се записва на флашка, докато снимките са по Ваш избор – на флашка (заедно с видеото), онлайн или на DVD с индивидуална обложка и печат.

Моля имайте предвид, че ние НЯМАМЕ ФИКСИРАНО ВРЕМЕ ( напр. 8, 10 или 12 часа), а снимаме така че да отразим всичко необходимо от подготовката до последния ритуал в ресторанта.

Вижте и пакетите ни за СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ.

Сватбена фотокнига 2016-1

КЪМ ГОРЕ ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ:
1. ДРОН – 300 лв.
2. 4К резолюция – 300 лв.

3. ТРИ по-малки фотокниги с размер 15/15 см. на цена 130 лв. общо за трите. Те са перфектен подарък за кумовете и родителите, като дизайнът им е същия като Вашата, която е включена в цената с единствена разлика, че корицата е изчистена в бяло или екрю с малък детайл в единия край.

Прочетете и следните полезни статии:

Детайли сватбена фотография 2016-102

СВАТБЕНА ФОТОКНИГА

СВАТБЕН РЕПОРТАЖ

Сватбения фотограф и видеооператор – очаквания и задължения: част първа

Снимки от цяла сватба – задължително при избора на добър сватбен фотограф

На какво държим в сватбената фотография и видеозаснемане и какво избягваме

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

ЗАЩО ТОЧНО СВАТБЕНО КИНО ИЛИ СВАТБЕНА КИНЕМАТОГРАФИЯ?

Скъпи приятели, накратко искаме да ви разкажем за нашата услуга сватбено кино.

Предлагаме на Вашето внимание видеозаснемане на сватба като техниката, която използваме обикновенно DSLR и безогледалка + мнопод и гимбъл. Готовият материал представлява сватбен филм по избор на младоженците – късометражен сватбен филм в Full HD формат с дължина около 30-40 минути ИЛИ цял сватбен филм с времетраене около 2 часа + сватбен трейлър. Предлагаме като допълнително възможност за заснемане в 4К резолюция или използване на дрон.

По правило всички младоженци гледат сватбения филм от начало до край само веднъж. Със всяко следващо гледане с приятели и роднини, се налага постоянно да превъртат множество сцени, които в последствие младоженците преценят, че не са реално толкова значими.

До тази година включително предлагахме час и половина до 2 часа видео. В световен мащаб тенденцията е да се предлагат все по-кратки, но качествено изработени сватбени филми. Причината поради, което решихме да предлагаме още по-кратък сватбен филм, е за да бъде всичко по-добре синтезирано, по-добре подбрано и сглобено. А не да се налага да се гледат по 10-20 минути бутане на врата и пълнене на обувки, а след това половин час „Първо сватбено хоро“ в ресторанта. Разбира се и тези моменти ще са включени под някаква форма, но няма да заемат дълго времетраене на самия филм. С по-кратката версия на филма от около или малко над половин час, ще се постараем да подберем най-значимите моменти за младоженците. В такъв случай сватбения филм ще има визия на по-дълъг трейлър, изпълнен с повече музика, движение и динамика, отколкото стандартното. И не на последно място подобен филм изисква ако не същото, то дори повече работа при пост-обработката, за да се нагласят сцените и всички детайли, така че да изглежда добре, докато при стандартния сватбен филм просто се лепят сцените една след дрга, тук е възможно да подходим по много по-креативен начин. Количеството ще бъде заменено с качеството.

Мили младоженци, ако сметнете, че представените тук сватбени трейлъри ви дават основание да ни гласувате доверие като сватбени кинематографи за да изработим един красив художествен сватбен филм за вас ние сме на разположение.

Условия и подробности:

1.Стандартния срок за обработка и предаване на готовия материал е до 60 работни дни след датата на заснемане. Експресната услуга е до 10 дни и се предоставя срещу доплащане на 30 % от стойността на избрания сватбен пакет.

2.Обработеният заснет материал се предава само и единствено в JPEG формат на файловете (пълен размер) за сватбена фотография и MP4 формат на файловете за сватбено кино, записани на диск и с индивидуално изготвена обложка и печат или на USB Flash. Предоставянето на суровите RAW формат файлове подлежи на допълнително споразумяване. Същото важи и за суровия видео материал.

3. За заснемане на сватби извън град Пловдив младоженците поемат транспортните разходи на фотографите по 40 стотинки на километър за дестинация.

4. За запазване на конкретна дата е необходимо предплащане на 1/3 от избрания пакет, като останалата сума се изплаща след приключване на снимането т.е. след последния ритуал в ресторанта.

5. Луксозната сватбена фотокнига е с размер 20/20 см като младоженците може да изберат вместо нея в пакета да се включи фотокнига с по-голям размер и съответното доплащане – 25/25см. и 22/30 см. + 80 лв.; 30/30 см. + 150 лв.; 30/40 см. + 200 лв.

6. Необходимо е осигуряването на място за нощувка, когато ангажимента е над 1 часа пътуване считано от град Пловдив

7. В полза на младоженците е да осигурят достатъчно време за осъществяване на сватбена фотосесия – минимум 45 минути ( чисто време, без да се взема под внимание времето за придвижване между различните локации)

8. Младоженците трябва да имат предвид, че част от заснетия материал може да бъде използван в портфолио за представяне работата на фотографа и кинематографа чрез публикуване в сайта на сватбения фотограф: www.tanchevi.com и неговата фейсбук страница. Отказ на младоженците да дадат разрешението си за публикуване подлежи на допълнително споразумяване.

Comments are closed.