/
logo

СВАТБЕНА ФОТОКНИГА

Освен сватбена фотография, ние се занимаваме и с изготвянето на дизайн за сватбена фотокнига. Сватбената фотокнига е чудесен завършек и краен продукт на сватбената фотография, който ние дълбоко препоръчваме, поради простата причина, че когато някой иска да разгледа снимки от Вашата сватба, много по-лесно би било да му покажете сватбената фотокнига с подбрани най-добрите кадри, отколкото да прелиствате папките на компютъра, в търсейки на разнообразни и добри кадри.

ГОТОВИ ПРОЕКТИ на фотокниги

Сватбените фотокниги, които предлагаме, са с изключително добро качество, изработват се в България и гарантират дълго съхранение на Вашите спомени.

Актуалните цени на сватбените фотокниги за сезон 2019 може да видите по-надолу:

Сватбена фотокнига твърда корица със снимкаСватбена фотокнига мека корица дунапрен отпред и отзадСватбена фотокнига бяла кожа с инициали върхи алуминийСватбена фотокнига бяла кожа с инициали върхи алуминий 2Сватбена фотокнига с панел от прозрачен плексигласСватбена фотокнига кожена корица със снимка под плексигласСватбена фотокнига корица от плексиглас и триъгълна снимкаСватбена фотокнига мека корица от дунапрен отпред и отзад 2Сватбена фотокнига корица от бял или черен плексиглас гравирани именаСватбена фотокнига корица от плексиглас с четири снимкиСватбена фотокнига корица с гравирани имена или инициали      Сватбена фотокнига черна кожена корица и снимка под плексиглас и гравиране на именатаСватбена фотокнига бяла кожена корица и снимка под плексиглас и гравиране на именатаСватбена фотокнига черна кожена корица и снимка под плексиглас 2Сватбена фотокнига корица от мдф и снимка

Размер на фотокнигата

Брой страници

Цена за 1 брой

Цена за втори и всеки следващ брой

20 см. / 20 см.

30

130 лв.

100 лв.

25 см. / 20 см.

30

160 лв.

130 лв.

25 см. /25 см.

30

180 лв.

150 лв.

30 см. / 25 см.

30

210 лв.

180 лв.

30 см./ 30 см.

30

250 лв.

210 лв.

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за 2019 г.: malka_halki

При поръчка на който и да било размер фотокнига от таблицата по-горе, е възможно в допълнение да поръчате още 3 фотокниги с размер 15/15 и същия дизайн за 130 лв. общо за трите и да ги раздадете на кумовете и своите родители.

Дизайна на всяка фотокнига се изработва строго индивидуално според Вашите изисквания и броя на избраните кадри, като примерни дизайни може да видите на следния линк:

ГОТОВИ ПРОЕКТИ на фотокниги

Станете наши приятели и във FACEBOOK!

Comments are closed.