/
logo

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

СВАТБЕНАТА ФОТОГРАФИЯ И НИЕ КАТО СВАТБЕНИ ФОТОГРАФИ

Сватбената фотография е отговорно начинание. Цветята ще повехнат, украсата ще изчезне безследно, но сватбените снимки ще останат завинаги давайки възможност да се върнем към това незабравимо изживяване. Сватбеният фотограф има тежката задача да улови всеки миг от този ден за да запази емоцията му завинаги. Не подхождайте лекомислено към избора за сватбен фотограф. Всяка друга част от подготовката за сватбата ще остане изживяна само веднъж ако сватбеният фотограф не отрази събитието добре. Първата целувка, прегръдките и сълзите от радост на родителите, хилядите усмивки, подписите, разчупването на питите, счупването на чашите са само малка част от моментите, които добре свършената работа на сватбения фотограф ще ви позволи да изживеете отново и отново.

Сватбената фотография, която ние ви предлагаме е отговорна и художествена. Ние като сватбени фотографи се ангажираме, че ще положим максималните усилия да уловим всеки миг по възможно най-красивия начин. Предлагаме ви сватбена фотография, която запечатва емоцията и атмосферата на снимките. Доверете се на нашия професионализъм за този единствен и неповторим миг от живота. Нашата сватбена фотография е гъвкава спрямо желанията на клиента и ще се съобразим с всички специфики на конкретното събитие.

Ние сме сватбени фотографи, които разполагат с отлична и надеждна техника на високо ниво. Ще отразим вашата сватба с няколко на брой дигитални огледално-рефлекси фотоапарата от висок професионален клас с различни качествени светлосилни обективи на всеки от фотоапаратите, което ни позволява да не сменяме обективи по време на реализиране на сватбената фотография. Това от своя страна е от критична важност за улавянето на всеки момент от сватбата. Практикуваме разнообразни стилове сватбена фотография в зависимост от вашите предпочитания.

Не се колебайте да ни наемете за сватбени фотографи за вашата сватба. Бъдете сигурни, че ще получите най-доброто от сватбената фотография.

ПОВЕЧЕ ЗА ВТОРИЯ ФОТОГРАФ ПО ВРЕМЕ НА СВАТБА: При двама сватбени фотографа е буквално 100 % сигурно, че ще се обхванат и заснемат всички важни, а пък и не толкова важни моменти по време на цялата сватба. Защото колко често се случва, нека се замислим, точно когато идва подписването от младоженеца и булката или момента на първата целувка да бъдат помрачени от някой чичо, който пречи на сватбения фотограф като застава точно пред него в най-неподходящия момент и снима със своя едно-мегапикселова камера на телефона! За щастие когато са двама фотографите тази опасност от пропускане заснемането на важни моменти и почти напълно избегната. А ако и няма наоколо от въпросните персони с телефоните, таблетите, айпадовете и т.н., то тогава младоженците може да бъдат сигурни не само, че сватбените фотографи ще са свършили добре работата като са заснели сватбата от начало до край, ами и ще имат по-важните моменти заснети от две гледни точки. И не на последно място – младоженците ще получат почти двойно повече снимки като краен продукт.

И не на последно място няколко думи за годежни/следсватбени фотосесии. След изключително дъждовната 2014 г. и факта, че не може да се предвиди времето в деня на сватбата, този вид фотосесии са много добър вариант, защото може да се избере топъл и приятен ден, в който да се заснеме фотосесията и кадрите получени от нея да разкрият в дълбочина вашите чувства и трепети преди сватбата по време на годежната фотосесия или изпепеляващата любов след Голямото събитие по време следсватбената фотосесия. Именно при заснемането на годежна и следсватбена фотосесия ще бъдете достатъчно спокойни, за да покажете своята необятна любов, без да Ви пречат роднините или да Ви звъни телефона, както често става по време на фотосесията, която се снима в дена на сватбата. По време на следсватбената фотосесия всичко това остава настрана и оставате само вие и Вашият любим/любима и времето е на път да спре. Самата годежна и следсватбена фотосесия може да се осъществи на различно от мястото, където е сватбата – може да е на брега на морето, в планината или с една дума НАВСЯКЪДЕ.

И така, ако желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни се доверите като ни изберете да станем Ваши сватбени фотографи, които да заснемат сватбата Ви от начало до край, моля потърсете ни на посочените КОНТАКТИ!

Приемаме ангажименти за сватбен фотограф в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Ямбол, Кърджали, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Сливен, Смолян, Плевен, Ловеч и др. Ще Ви очакваме!

сватбен фотограф четвъртасватбен фотограф третасватбен фотограф вторасватбен фотограф първасватбен фотограф пета

 

 

 

 

 

СНИМКИ ОТ ЦЯЛА СВАТБА – ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРИ ИЗБОРА НА ДОБЪР СВАТБЕН ФОТОГРАФ

Скъпи бъдещи младоженци, разглеждайки много сайтове за сватбена фотография вие сигурно се обърквате при избора си на добър сватбен фотограф. Изглежда сякаш всички са еднакво добри и ви предлагат само перфектни снимки. Това особено силно се забелязва, ако разглеждате сайтове, които предлагат сватбена фотография в различни градове. Ето какво да направите, ако не знаете кого точно да изберете да заснеме Вашата сватба – поискайте да разгледате снимки от цяла заснета сватба. Така ще видите не само най-добрите и отбрани кадри, които сватбения фотограф е избрал да включи в портфолиото си, но и всички останали кадри, които са банални за повечето сватбени фотографи, но и еднакво важни за младоженците. По този начин ще разберете дали сватбения фотограф умее да заснема всичко важно и значимо, случващо се наоколо и ще придобиете повече представа относно стила му при пост-обработката. Истинският професионалист никога не би ви отказал подобна услуга.

В нашия сайт за сватбена фотография може да откриете множество сватбени снимки. Обикновено, когато публикуваме нова сватба в сайта, се стремим да включим поне 100-150 снимки, които да отразяват най-важните и емоционални моменти, а не само 4-5 от НАЙ-най-добрите кадри. И все пак, въпреки това, сме решили да предоставим на Вашето внимание няколко сватби с качени от всяка сватба по около 300 снимки, от които може да си извадите изводите за нас – не пропускаме важните моменти и обичаме естественото излъчване на младоженците и гостите, когато заснемаме сватбена фотография, както и обичаме не традиционните идеи от всякакъв характер.

Сватбата на Нели и Митко

Сватбата на Деси и Борис

Сватбата на Христина и Явор

Сватбата на Моника и Любомир

Сватбата на Кали и Ник

сватбен фотограф девета сватбен фотограф осма сватбен фотограф седма сватбен фотограф шеста сватбен фотограф десета

 

 

 

 

 

СВАТБЕНИЯ ФОТОГРАФ – ОЧАКВАНИЯ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ

Скъпи бъдещи младоженци, в днешната тема сме решили да засегнем една не много обсъждана тема, а именно очакванията, които имат младоженците към наетия от тях сватбен фотограф и какви всъщност са неговите задължения.

1. Уникалност на сватбата. Двойка младоженци е уникална и различна и затова тук ще посочим първото и може би едно от най-важните задължения на сватбения фотограф – да разбере, че пред него седят двама уникални същества и да иска да участва в тяхната сватба и да я запечата по уникален път. Много сватбени фотографи снимат на конвейер, сватбена фотосесия на едно и също място, еднакви пози, еднакъв стил на обработка и общо взето, ако човек се разтърси из техните портфолиа, ще забележи учудващо голяма прилика между отделните сватби и единственото нещо, което се различава са лицата по снимките. На всички бъдещи младоженци препоръчваме ако се съмняват, че избрания от тях сватбен фотограф не взима техния ден като нещо специално, съдейки по начина си на държание и маниери, може би трябва да се замислят дали да не го сменят.

2. Заплащането. Въпроса за цената на сватбения фотограф винаги е често коментирана и от двете страни, но рядко клиентите се опитват наистина да разберат позицията на сватбените фотографи. Цената обикновено варира между много и зависи както от професионалния опит на сватбения фотограф, неговата техника, така и от града, където ще се проведе самата сватба. Естествено е цената за сватбен фотограф в София, Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора, Ямбол бъде бъде по-висока от цената за например сватбен фотограф в Кърджали, Смолян, Сливен, Хасково, Шумен, Пазарджик, Благоевград, Враца и др. Едно от важните неща при избора на сватбен фотограф, е младоженците ясно и точно да споделят своите очаквания с него, а от своя страна сватбения фотограф е нужно да изготви оферта за конкретните младоженци спрямо техните изисквания и нужди. Някои сватбени фотографи предлагат предварително подготвени сватбени пакети за улеснение на младоженците. Ние също предлагаме сватбени пакети и са валидни за цялата страна, включително за сватбен фотограф в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Ямбол, Кърджали, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Сливен, Смолян, Враца, Шумен, Плевен, Ловеч и др., но също така изготвяме и индивидуални предложения. Ние сме решили за себе си да бъдем сватбен фотограф на изключителна добра цена, но никога за сметка на качеството.

3. Снимките. Голям проблем, който може да възникне при липсата на добра комуникация между младоженци и сватбения фотограф е противоречие относно въпроса какво да се снима или какво – не. Някои фотографи отказват да снимат поздравленията след ритуалната зала и в ресторанта. Други имат изискване за определено време специално за сватбена фотосесия. Всеки фотограф си има някакви собствени разбирания за това какво е необходимо да се снима и какво – не. Затова, скъпи младоженци, препоръчваме ви да намерите тази информация лично от избрания от вас сватбен фотограф, за да няма неприятни изненади като си вземете снимките след това.

4. Фотокнига или фоталбум. Много често младоженците осъзнават, че диска със снимки от сватбата не им е достатъчен и решават да си изкарат снимки на хартиен носител под една от формите – снимки, наредени в сватбен фотоалбум или уникално изготвена фотокнига. Първия вариант е значително по-малко бюджетен, а и дава възможността да местите снимките на която си искате страница от албума. Другия вариант е по-скъп, по-луксозен и наистина прекрасен спомен от Вашия сватбен ден. Много сватбени фотографи включват фотоалбум или фотокнига в своите пакетни цени, други – не, но е добре при срещата си с фотографа да го попитате относно този въпрос. При нас изготвянето на фотокнига или фотоалбум е допълнителна опция.

Това е малка част от това, което искахме да споделим с вас относно засегнатата тема за очакванията на младоженците към сватбения фотограф и какви всъщност са неговите задължения. Реално тук разгледахме очакванията на младоженците. Очаквайте скоро втората част от темата, която ще бъде за това какво са длъжни сватбените фотографи да направят за сумата, която им се заплаща.

Ако сте разгледали сайта, харесали са Ви снимките и искате среща с нас, моля потърсете ни на посочените КОНТАКТИ.

сватбен фотограф четиринадесета сватбен фотограф тринадесета сватбен фотограф дванадесета сватбен фотограф единадесета сватбен фотограф петнадесета