/
logo

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

СВАТБЕНИ ПАКЕТИ 2019 г.

Сватбена фотокнига, сватбен фотограф, Пловдив, Панагюрище 2016-3-16

ПАКЕТ С ЕДИН СВАТБЕН ФОТОГРАФ + вкл. сватбена ФОТОКНИГА – 800 лв.

ПАКЕТ С ДВАМА СВАТБЕНИ ФОТОГРАФИ + вкл. сватбена ФОТОКНИГА – 1200 лв.

От горе посочените два пакета за сватбена фотография като краен продукт получавате:
– неограничен брой обработени кадри ( над 700 ) като около 100 броя кадри се предоставят и в черно-бял или ретро вариант
– онлайн галерия със всички кадри в пълен размер и възможност за сваляне
– фотокнига размер 20/40 в разгърнато състояние, 30 стр.

ПАКЕТ С 1 СВАТБЕН ФОТОГРАФ + 1 СВАТБЕН ВИДЕООПЕРАТОР 4K + СВАТБЕНА ФОТОКНИГА – 1800 лв.

От пакета за сватбена фотография и видеозаснемане като краен продукт получавате:
– неограничен брой обработени кадри ( над 700 ) като около 100 броя кадри се предоставят и в черно-бял или ретро вариант
– онлайн галерия със всички кадри в пълен размер
– сватбен филм в 4К резолюция с дължина 90-120 мин.
– сватбен трейлър (2-5 мин.)
– фотокнига размер 20/40 в разгърнато състояние, 30 стр.

Видеото се записва на флашка, докато снимките са по Ваш избор – на флашка (заедно с видеото), онлайн или на DVD с индивидуална обложка и печат.

Моля имайте предвид, че нашия ангажимент е до 10 астрономически часа, след което започва да тече овъртайм в размер на 100 лв/час.

Вижте и пакетите за СВАТБЕНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ.

Сватбена фотокнига 2016-2-4

Към горе посочените цени може да добавите:
1. ДРОН – 300 лв.

2. ТРИ по-малки фотокниги с размер 15/15 см. на цена 130 лв. общо за трите. Те са перфектен подарък за кумовете и родителите, като дизайнът им е същия като Вашата, която е включена в цената с единствена разлика, че корицата е изчистена в бяло или екрю с малък детайл в единия край.

Прочетете и следните полезни статии:

Детайли сватбена фотография 2016-102

СВАТБЕНА ФОТОКНИГА

СВАТБЕН РЕПОРТАЖ

Сватбения фотограф и видеооператор – очаквания и задължения: част първа

Снимки от цяла сватба – задължително при избора на добър сватбен фотограф

На какво държим в сватбената фотография и видеозаснемане и какво избягваме

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 

СВАТБЕНАТА ФОТОГРАФИЯ И НИЕ

Сватбена фотокнига 2016-1

Сватбената фотография е отговорно начинание. Цветята ще повехнат, украсата ще изчезне безследно, но сватбените снимки ще останат завинаги давайки възможност да се върнем към това незабравимо изживяване. Сватбеният фотограф има тежката задача да улови всеки миг от този ден за да запази емоцията му завинаги. Не подхождайте лекомислено към избора за сватбен фотограф. Всяка друга част от подготовката за сватбата ще остане изживяна само веднъж ако сватбеният фотограф или видео оператор не отрази събитието добре. Първата целувка, прегръдките и сълзите от радост народителите,хилядите усмивки, подписите, разчупването на питите, счупването на чашите са само малка част от моментите, които добре свършената работа на сватбения фотограф/оператор ще ви позволи да изживеете отново и отново.

Сватбената фотография, която ние ви предлагаме е отговорна и художествена. Ние като сватбени фотографи се ангажираме, че ще положим максималните усилия да уловим всеки миг по възможно най-красивия начин. Предлагаме ви сватбена фотография и сватбено видео заснемане, които запечатват емоцията и атмосферата върху снимка или филм. Доверете се на нашия професионализъм за този единствен и неповторим миг от живота. Нашата сватбена фотография и видео заснемане е гъвкава спрямо желанията на клиента и ще се съобразим с всички специфики на конкретното събитие.

Ние сме сватбени фотографи, които разполагат с отлична и надеждна техника на високо ниво. Ще отразим вашата сватба с няколко на брой дигитални огледално-рефлекси фотоапарата от висок професионален клас с различни качествени светлосилни обективи на всеки от фотоапаратите, което ни позволява да не сменяме обективи по време на реализиране на сватбеното фото заснемане. Това от своя страна е от критична важност за улавянето на всеки момент от сватбата. Практикуваме разнообразни стилове в зависимост от вашите предпочитания.

Не се колебайте да ни наемете за сватбен фотограф или сватбен видео оператор за вашата сватба. Бъдете сигурни, че ще получите най-доброто от сватбеното фото заснемане и видео заснемане.

Сватбена фотокнига, сватбен фотограф, Пловдив, Панагюрище 2016-3-5

ПОВЕЧЕ ЗА ВТОРИЯ ФОТОГРАФ ПО ВРЕМЕ НА СВАТБА:

При двама сватбени фотографа е буквално 100 % сигурно, че ще се обхванат и заснемат всички важни, а пък и не толкова важни моменти по време на цялата сватба. Защото колко често се случва, нека се замислим, точно когато идва подписването от младоженеца и булката или момента на първата целувка да бъдат помрачени от някой чичо, който пречи на сватбения фотограф като застава точно пред него в най-неподходящия момент и снима със своя „много“-мегапикселова камера на телефона! За щастие когато са двама фотографите тази опасност от пропускане заснемането на важни моменти и почти напълно избегната. А ако и няма наоколо от въпросните персони с телефоните, таблетите, айпадовете и т.н., то тогава младоженците може да бъдат сигурни не само, че сватбените фотографи ще са свършили добре работата като са заснели сватбата от начало до край, ами и ще имат по-важните моменти заснети от две гледни точки. И не на последно място – младоженците ще получат почти двойно повече снимки като краен продукт.

20121333_745570265625832_6439430207022552445_o

И не на последно място няколко думи за годежни/следсватбени фотосесии. След изключително дъждовната 2014 г. и факта, че не може да се предвиди времето в деня на сватбата, този вид фотосесии са много добър вариант, защото може да се избере топъл и приятен ден, в който да се заснеме фотосесията и кадрите получени от нея да разкрият в дълбочина вашите чувства и трепети преди сватбата по време на годежната фотосесия или изпепеляващата любов след Голямото събитие по време следсватбената фотосесия. Именно при заснемането на годежна и следсватбена фотосесия ще бъдете дос

татъчно спокойни, за да покажете своята необятна любов, без да Ви пречат роднините или да Ви звъни телефона, както често става по време на фотосесията, която се снима в дена на сватбата. По време на следсватбената фотосесия всичк

о това остава настрана и оставате само вие и Вашият любим/любима и времето е на път да спре. Самата годежна и следсватбена фотосесия може да се осъществи на различно от мястото, където е сватбата – може да е на брега на морето, в планината или с една дума НАВСЯКЪДЕ.

И така, ако желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни се доверите като ни изберете да станем Ваши сватбени фотографи, които да заснемат сватбата Ви от начало до край, моля потърсете ни във FACEBOOK или на посочените КОНТАКТИ!

Приемаме ангажименти за сватбен фотограф в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Ямбол, Кърджали, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Сливен, Смолян, Плевен, Ловеч и др. Ще Ви очакваме!

 32711590886_4db4cd10f6_k

Условия и подробности:

1.Стандартния срок за обработка и предаване на готовия материал е до 60 работни дни след датата на заснемане. Експресната услуга е до 10 дни и се предоставя срещу доплащане на 30 % от стойността на избрания сватбен пакет.

2.Обработеният заснет материал се предава само и единствено в JPEG формат на файловете (пълен размер) за сватбена фотография и MP4 формат на файловете за сватбено кино, записани на диск и с индивидуално изготвена обложка и печат или на USB Flash. Предоставянето на суровите RAW формат файлове подлежи на допълнително споразумяване. Същото важи и за суровия видео материал.

3. За заснемане на сватби извън град Пловдив младоженците поемат транспортните разходи на фотографите по 50 стотинки на километър за дестинация.

4. За запазване на конкретна дата е необходимо предплащане на 1/3 от избрания пакет, като останалата сума се изплаща след приключване на снимането т.е. след последния ритуал в ресторанта.

5. Луксозната сватбена фотокнига е с размер 20/20 см като младоженците може да изберат вместо нея в пакета да се включи фотокнига с по-голям размер и съответното доплащане – 25/25см. и 22/30 см. + 80 лв.; 30/30 см. + 150 лв.; 30/40 см. + 200 лв.

6. Необходимо е осигуряването на място за нощувка, когато ангажимента е над 1 часа пътуване считано от град Пловдив

7. В полза на младоженците е да осигурят достатъчно време за осъществяване на сватбена фотосесия – минимум 45 минути ( чисто време, без да се взема под внимание времето за придвижване между различните локации)

8. Младоженците трябва да имат предвид, че част от заснетия материал може да бъде използван в портфолио за представяне работата на фотографа и кинематографа чрез публикуване в сайта на сватбения фотограф: www.tanchevi.co mи неговата фейсбук страница. Отказ на младоженците да дадат разрешението си за публикуване подлежи на допълнително споразумяване.