/
logo

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

ПЛОВДИВ

Сватбена фотография в

ПЛОВДИВ

СТАРА ЗАГОРА

Сватбена фотография в

СТАРА ЗАГОРА

ПАЗАРДЖИК

Сватбена фотография в

ПАЗАРДЖИК

БУРГАС

Сватбена фотография в

БУРГАС

СОФИЯ

Сватбена фотография в

СОФИЯ

ДРУГИ ЛОКАЦИИ

Сватбен фотограф в

ДРУГИ ЛОКАЦИИ

Детайли сватбена фотография 2016-102

Сватбена фотокнига 2016-1

СВАТБЕНАТА ФОТОГРАФИЯ И НИЕ

Сватбената фотография е отговорно начинание. Цветята ще повехнат, украсата ще изчезне безследно, но сватбените снимки ще останат завинаги давайки възможност да се върнем към това незабравимо изживяване. Сватбеният фотограф има тежката задача да улови всеки миг от този ден за да запази емоцията му завинаги. Не подхождайте лекомислено към избора за сватбен фотограф. Всяка друга част от подготовката за сватбата ще остане изживяна само веднъж ако сватбеният фотограф или видео оператор не отрази събитието добре. Първата целувка, прегръдките и сълзите от радост народителите,хилядите усмивки, подписите, разчупването на питите, счупването на чашите са само малка част от моментите, които добре свършената работа на сватбения фотограф/оператор ще ви позволи да изживеете отново и отново.

Сватбената фотография, която ние ви предлагаме е отговорна и художествена. Ние като сватбени фотографи се ангажираме, че ще положим максималните усилия да уловим всеки миг по възможно най-красивия начин. Предлагаме ви сватбена фотография и сватбено видео заснемане, които запечатват емоцията и атмосферата върху снимка или филм. Доверете се на нашия професионализъм за този единствен и неповторим миг от живота. Нашата сватбена фотография и видео заснемане е гъвкава спрямо желанията на клиента и ще се съобразим с всички специфики на конкретното събитие.

Ние сме сватбени фотографи, които разполагат с отлична и надеждна техника на високо ниво. Ще отразим вашата сватба с няколко на брой дигитални огледално-рефлекси фотоапарата от висок професионален клас с различни качествени светлосилни обективи на всеки от фотоапаратите, което ни позволява да не сменяме обективи по време на реализиране на сватбеното фото заснемане. Това от своя страна е от критична важност за улавянето на всеки момент от сватбата. Практикуваме разнообразни стилове в зависимост от вашите предпочитания.

Не се колебайте да ни наемете за сватбен фотограф или сватбен видео оператор за вашата сватба. Бъдете сигурни, че ще получите най-доброто от сватбеното фото заснемане и видео заснемане.

Сватбена фотокнига, сватбен фотограф, Пловдив, Панагюрище 2016-3-5

ПОВЕЧЕ ЗА ВТОРИЯ ФОТОГРАФ ПО ВРЕМЕ НА СВАТБА:

При двама сватбени фотографа е буквално 100 % сигурно, че ще се обхванат и заснемат всички важни, а пък и не толкова важни моменти по време на цялата сватба. Защото колко често се случва, нека се замислим, точно когато идва подписването от младоженеца и булката или момента на първата целувка да бъдат помрачени от някой чичо, който пречи на сватбения фотограф като застава точно пред него в най-неподходящия момент и снима със своя "много"-мегапикселова камера на телефона! За щастие когато са двама фотографите тази опасност от пропускане заснемането на важни моменти и почти напълно избегната. А ако и няма наоколо от въпросните персони с телефоните, таблетите, айпадовете и т.н., то тогава младоженците може да бъдат сигурни не само, че сватбените фотографи ще са свършили добре работата като са заснели сватбата от начало до край, ами и ще имат по-важните моменти заснети от две гледни точки. И не на последно място - младоженците ще получат почти двойно повече снимки като краен продукт.

20121333_745570265625832_6439430207022552445_o

И не на последно място няколко думи за годежни/следсватбени фотосесии. След изключително дъждовната 2014 г. и факта, че не може да се предвиди времето в деня на сватбата, този вид фотосесии са много добър вариант, защото може да се избере топъл и приятен ден, в който да се заснеме фотосесията и кадрите получени от нея да разкрият в дълбочина вашите чувства и трепети преди сватбата по време на годежната фотосесия или изпепеляващата любов след Голямото събитие по време следсватбената фотосесия. Именно при заснемането на годежна и следсватбена фотосесия ще бъдете достатъчно спокойни, за да покажете своята необятна любов, без да Ви пречат роднините или да Ви звъни телефона, както често става по време на фотосесията, която се снима в дена на сватбата. По време на следсватбената фотосесия всичко това остава настрана и оставате само вие и Вашият любим/любима и времето е на път да спре. Самата годежна и следсватбена фотосесия може да се осъществи на различно място, откъдето се е състояла сватбата - може да е на брега на морето, в планината, може да се изкъпете в река, язовир, да яздите кон, да застанете на ръба на висока скала или с една дума НАВСЯКЪДЕ.

И така, ако желаете да се възползвате от нашите услуги и да ни се доверите като ни изберете да станем Ваши сватбени фотографи, които да заснемат сватбата Ви от начало до край, моля потърсете ни във FACEBOOK или на посочените КОНТАКТИ!

Приемаме ангажименти за сватбен фотограф в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Ямбол, Кърджали, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Сливен, Смолян, Плевен, Ловеч и др. Ще Ви очакваме!

Прочетете още:

Сватбения фотограф и видеооператор – очаквания и задължения: част първа

Снимки от цяла сватба – задължително при избора на добър сватбен фотограф

На какво държим в сватбената фотография и видеозаснемане и какво избягваме

Сватбена фоткнига

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

32711590886_4db4cd10f6_k