/
logo

Сватбена фотография в Пловдив – Петя и Иван – 2014

зад кадър, сватбен фотограф, сватбен видеооператор 02 зад кадър, сватбен фотограф, сватбен видеооператор 01Сватбеният фотограф… През годините има голяма прoмяна в мисленето на хората що се отнася до тази персона, част от организацията на всяко сватбено тържество. За някои хора сватбеният фотограф е човек, който постоянно щрака и накрая дава евтино изработени кадри. За други обаче фотографът е творец и наистина ценят неговото творчество. Ние се стремим да бъдем от втората категория сватбени фотографи, които предлагат сватбена фотография на високо ниво, близко до изкуството. На нашия сайт може да откриете много примери как се справяме по отношение на сватбената фотография и и сватбената фотосесия – нейното реализиране, хващане на моменти и обработка.

По-надолу в един от посочените линкове може да разгледате снимки от една сватба, която снимахме в Пловдив чието време за сватбена фотосесия съвпадна и със най-дъждовното време в конкретния ден. Това не ни спря и благодарение на ентусиазираните младоженци, успяхме да направим някои много хубави кадри на Гребната база в Пловдив дори и след това ресторантът да бе буквално наводнен :)

Актуална информация за сватбената фотография и сватбеното видеозаснемане, които ние предлагаме на всички бъдещи младоженци и сватбените ни пакети през тази година може да видите в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ. Сватбени трейлъри може да разгледате в СВАТБЕНО КИНО. А ако се интересувате от изготвянето и печата на сватбена фотокнига, моля посетете нашата страница СВАТБЕНА ФОТОКНИГА. За всичко останало не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ.

 

Comments are closed.