logo

Сватбена фотография в Пловдив – Антония и Евгени

Детайли сватбена фотография 2016-106

Сватбената фотография, която ние предлагаме на нашите клиенти, включва цялостно репортажно отразяване на всички важни и значими моменти, но също така тя отразява личната страна на събитието и чувствата на младоженците през целия вълшебен ден, запечатвайки и най-неуловимите моменти. По този начин, когато връчим диска със снимките на младоженците, те получават не само кадрите на това, което си спомнят, но и получават много приятна изненада, разглеждайки снимките и това, което те са пропуснали през деня, но което нашия обектив ( на сватбения фотограф ) е успял да хване и заснеме.

Вече предлагаме и сватбено видеозаснемане във FullHD формат или 4К  резолюция. Повече за сватбеното видеозаснемане и примерни сватбени трейлъри може да видите в СВАТБЕНО КИНО.

Ако и на вас ви предстои сватба и разгледждате нашия сайт в търсене на най-подходящия за вас сватбен фотограф или видеооператор, то не се колебайте да се свържете с нас дори за неангажираща среща или разговор. Ние обичаме да бъдем открити пред своите клиенти, така че, ако възникнат някакви въпроси относно сватбената фотография и видеозаснемане, не се притеснявайте да ни потърсите.

Предлагаме сватбена фотография и сватбена кинематография на територията на град Пловдив, но голяма част от сватбите ни се осъществяват и в други населени места. Препоръчваме на нашите младоженци да мислят сериозно върху това как и къде може да се заснеме сватбената фотосесия. В Пловдив има много места, сред които младоженците може да избират, така че дълбоко ги съветваме да помислят в тази насока, също толкова сериозно, както и при ирзбора на ресторант, например. Защо? Защото времето за сватбена фотосесия/видеосесия е единственото време, в което младоженците може да си отдъхнат и да си покажат нежност и любов в този ден, изпълнен с толкова много формалности. Това е времето на истинските снимки, отразяваща споделената любов на новосъздалото се семейство.

Актуални ни сватбени пакети за сватбена фотография и видеозаснемане може да видите в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ.

А ако се интересувате от изработка на сватбена фотокнига, моля влезте в нашата страница СВАТБЕНА ФОТОКНИГА.

Comments are closed.