/
logo

Сватбата на Розалина и Христо Христеви, град Козлодуй

Сватбеният фотограф понякога бива нает от другия края на страната, да пропътува стотици километри, за да може да стане част от сватбеното тържество на двамата влюбени, които са решили да съчетаят животите си заедно. Такава е историята в днешната статия. На 03.05 бях поканен от младоженците Розалина и Христо да присъствам на тяхната сватба като сватбен фотограф и да отразявам всичко, което щеше да се случи. Сватбата щеше да се състои в Козлодуй, града известен не само с АЕЦ, но и с кораба Радецки, който е една от основните забележителности в града. Младоженците вече бяха подписали граждански брак, така че, началото на техния сватбен ден, беше дадено в църква “ Св. Троица“, Козлодуй. След това тържеството се пренесе в бившия хотел – ресторант Радецки, който се намираше на брега на река Дунав в непосредствена близост до кораба Радецки. Програмата в ресторанта беше на ниво, имаше подготвени изненади както за младоженците, така и за гостите на сватбата. По-надолу може да видите малка част от моментите и емоциите, които успях да заснемем в хода на събитието. Желаем на бъдещото семейство Христеви здраве, живот и много семейно щастие. Наздраве!

Ако и на Вас Ви предстои този вълшебен ден, наречен сватбен, и се чудите все още кой сватбен фотограф да изберете, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ и не се притеснявайте да зададете всички въпроси, които Ви вълнуват. Ние от своя страна Ви предлагаме коректно отношение и избор между няколко сватбени пакета, които може да видите тук СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ.

От няколко години предлагаме и сватбено видеозаснемане, така че повече информация за него и сватбени трейлъри може да разгледате в СВАТБЕНО КИНО.

Не забравяйте, че роклята се облича само веднъж, храната се изяжда, виното свършва, но спомените остават. Затова именно ние се занимаваме със сватбена фотография – за да съхраним емоцията и преживяванията за поколения напред.

СВАТБЕН РЕПОРТАЖ

СВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ

 

Comments are closed.