/
logo

Романтична фотосесия по случай Свети Валентин

Професионална фотосесия за влюбена двойка, романтична фотосесия Пловдив, годежна фотосесия 61В днешния пост ще отделим време да споделим част от голямото количество фотосесии, които заснехме по случай празника на влюбените, а именно 14 Февруари, Свети Влентин. На този ден обикновено се подаряват рози, подаръчета, плюшени печета и пр. Ние от своя страна решихме да предоставим на вас, нашите клиенти, възможността да заснемем романтична фотосесия на едно от най-емблематичните места в Пловдив – Стария град. Първоначално фотосесията беше замислена да се проведе в Цар-Симеоновата градина, но поради ремонтните дейности, локацията беше променена на Стария град.

На събитието по случай Свети Валентин присъстваха различни по възраст, двойки, семейства с деца и със всички успяхме да направим страхотни снимки. Надяваме се другата година да имаме възможността да предложим услугата романтична фотосесия на още повече желаещи.

Ако желаете да се снимате, може да го направите при насм, независимо дали става въпрос за романтична фотосесия, детска фотосесия, семейна фотосесия или индивидуална фотосесия. Ако желаете нещо по-различно и нестандартно, моля свържете се с нас във FACEBOOK или на посочените КОНТАКТИ, за да уточним детайлите и да ви дадем конкретна оферта.

Ето къде може да откриете и повече информация за предлаганите от нас услуги:

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ – Поемаме ангажименти за сватбен фотограф в Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, София, а защо не и в други населени места.

СВАТБЕНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ – Отново, както при сватбения фотограф, така и сватбения видеооператор поема ангажименти за сватби из цяла България

ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ – Детска фотосесия, семейна фотосесия, бебешка фотосесия, фотосесия бременни, рождени дни

ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ – Фотозаснемане на кръщене в пакет с или без видеозаснемане на кръщенето

ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ

ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ Индивидуални фотосесии, портретни фотосесии, модни фотосесии, романтични фотосесии

Comments are closed.