/
logo

Романтична фотосесия за двама в Пловдив по случай Деня на влюбените

романтична фотосесия годежна фотосесия сватбена фотография 7романтична фотосесия годежна фотосесия сватбена фотография 6Скъпи любители на професионалната фотография, с приближаването на Деня на влюбените или така наречения Свети Валентин, получаваме все повече поръчки да правим романтична фотосесия на двойки влюбени. В днешния пост ще Ви представим една двойка, която заснехме в град Пловдив. Те бяха Емилия и Ангел и им направихме изцяло студийна фотосесия.

Бихме споменали като предложение за бъдещите младоженци, че периода около Свети Валентин е изключително предразполагащ за заснемането на перфектната годежна фотосесия. Самата фотосесия – дали просто романтична да двама влюбени или на двойка годеници, може да бъде осъществена на всички възможни места – в студио, паркове, тепета, природни или културни забележителности и др. Бъдете свободни да разширите въображението си и да изберете наистина много романтично място, така че кадрите от заснетата годежна фотосесия да останат като мил и много личен спомен от този период от връзката ви.

Така че ако ви предстои сватба през лятото и желаете да заснемете годежна фотосесия, която да запази емоцията от този периода преди сватбата, може да се обърнете към нашия сватбен фотограф и да поговорим къде и как бихте искали да протече самата годежна фотосесия. За да се свържете с нас, моля използвайте посочените КОНТАКТИ. Моля имайте предвид, че през 2018 г. нашето студио няма да работи, но безпроблемно може да заснемем фотосесия на открито на избрано от Вас място.

Ние предлагаме голямо разнообразие от оферти, що се отнася до сватбена фотография, романтична фотосесия, годежна фотосесия или индивидуална фотосесия, които може да видите из нашия сайт.

Повече информация за предлаганата от нас сватбена фотография може да прочетете в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ.

НОВО! Вече предлагаме и сватбено видеозаснемане, така че, ако търсите сватбен видеооператор за Вашата сватба, може да прочетете повече информация и да видите примерни сватбени трейлъри на СВАТБЕНО КИНО.

Не забравяйте, че ако желаете нещо нестандартно и наистина различно, може да разчитате на нас, че ще се съобразим с вас и ще направим всичко по силите си да осъществим Вашата идея. Също така, ако ви предстои сватба независимо кога и къде,може да се доверите на нас като избран от Вас сватбен фотограф и да заснемем Вашата сватба – този тъй прекрасен ден за вас и вашите роднини.

 

Comments are closed.