/
logo

Рожден ден на Димитър

 Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 1Скъпи любители на детската фотография, представяме Ви поредния заснет от нас рожден ден – този на който Димитър стана на 4 години. Рождения ден се състоя в детски център на територията на град Пловдив и бе отпразнуван в хубавия български празник- Димитровден.

Имаше много емоции, вкусна торта, най-различни подаръци – всичко характерно за един рожден ден!

От гледна точка на детския фотограф, в детския център влизаше много светлина от големите прозорци и затова всички заснети снимки са направени без светкавица, за разлика от много други детски кътове и центрове в Пловдив, които често са без никакви прозорци.

Не е тайна, че фотозаснемането на няколко деца е огромно предизвикателство към всеки детски фотограф. Затова именно той – детския фотограф трябва така да предразположи децата, че те да искат да бъдат снимани, а не да бягат по всевъзможни начини от фотоапарата.

Детски фотограф за фотозаснемане на рожден ден ПловдивДетски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 2В случай, че и Вие желаете да се възползвате от фотозаснемане на детски рожден ден или парти от професионален детски фотограф, може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ или може да научите повече за нашите услуги като посетите страницата ни за ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ.

Фотозаснемането на рожден ден – било то детски или на възрастен се заплаща почасово в зависимост от ангажираността по време на рождения ден.

Снимки  от други детски рождени дни и повече информация може да видите ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ В ПЛОВДИВ и в ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ.

А сега Ви предлагаме да разгледате кадрите от рождения ден на Митко.

Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 4Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 3Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 6Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 9Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 5Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 8Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 10Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 7Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 12Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 11Детски фотограф за фотозаснемане на детски рожден ден Пловдив 13

Comments are closed.