/
logo

Професионална индивидуална фотосесия на Ивайла

_DSC51051 copyпрофесионална фотосесия индивидуална фотосесия студийна фотосесия Пловдивпрофесионална фотосесия индивидуална фотосесия студийна фотосесия Пловдив 1Скъпи почитатели на професионалната фотография, днес ще Ви покажем поредната индивидуална фотосесия, която заснехме този път на Ивайла в Пловдив. Направихме първо фотосесия на открито, а след това и студийна фотосесия в нашето студио в Пловдив. Като цяло се получиха добри кадри и се надяваме и на Вас да Ви харесат.

Покрай фотосесията с Ивайла се замислихме върху това защо някои от фотосесиите стават хубави, без много усилия – просто професионалната фотосесия се получава и изглежда наистина много добре на кадрите. Друг път обаче каквото и да правим като фотограф или модела, нещо не се получава толкова лесно – я цветовете не са както трябва, позата на модела или нещо друго. Затова се замислихме кои фактори играят положително или отрицателно върху заснемането на професионална фотография- независимо дали става въпрос за фотосесия на открито или студийна фотосесия. И ето до какви изводи стигнахме:

– моля наспете се добре, но не и прекалено  :)

– относно облеклото : не се обличайте с чисто черни или с дрехи с лога на известни марки или с надписи. Също така не изглеждат добре снимките, когато на тях модела е с къси панталони или къса пола – общо взето става въпрос облечената част от Вашето тяло да е повече от съблечената, освен ако целта на фотосесията е да бъде с по-еротичен елемент.

– прическа и грим – препоръчително е да има, но много зависи от самата идея на фотосесията. Ако не сте уверени в собствените си умения, моля потърсете специалист.

Това са част от съветите, които даваме на нашите клиенти.

професионална фотосесия индивидуална фотосесия студийна фотосесия Пловдив 7ВАЖНО! За съжаление, през 2019 г. нашето фото студио в Пловдив няма да работи, но ще продължаваме да снимаме фотосесии на открито на избрано от клиента място.

Ако и Вие желаете да се възползвате от нашето предложение за професионална фотосесия и искате да заснемем Ваша индивидуална фотосесия, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ.

Не пропускайте да се възползвате от нашата ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ, която е валидна до края на 2018 г.

Много повече снимки от индивидуални фотосесии на открито вижте в ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ в ПЛОВДИВ.  Станете наши приятели и в FACEBOOK.

 

Comments are closed.