logo

Професионална студийна фотосесия на Николай в Пловдив

Здравейте скъпи приятели! В днешната публикация сме решили да ви представим професионалната фотосесия, която заснехме в нашето студио в Пловдив. Наш модел беше Николай, който знаеше точно какво иска и ние като професионален фотограф работехме усърдно по въпроса да постигнем желаното. Той със сигурност искаше студийна фотосесия и основното в тази фотосесия, че се опитвахме да докараме някакъв вид тайнственост т.е. да рисуваме със светлината контури по тялото или да правим ефекти при които едната част от тялото да е осветена, а другата – неосветена. Това разбира се може да се направи само в студио, където фотографите си знаят работата и е почти невъзможно да се заснемат подобни кадри в домашни условия.

При студийните фотосесии може да се пресъздадат много и различни ефекти само с правилното използване, позициониране и настройка на светлинните източници. Може да се снима с 1, 2 , 3, 4, 5 светлинни източника, които може да бъдат разположени в различни варианти. Схемата, по които ние работихме при заснемането на студийната фотосесия на Николай беше един светлинен източник отпред на 45 градуса, а друг диагонално отзад. При това на пръв поглед просто позициониране постигнахме желания ефекти и бяхме удовлетворени – и ние, и нашия модел.

ВАЖНО! През 2019 г. нашето фотостудио в Пловдив няма да работи, но като професионални фотографи ще родължаваме да снимаме индивидуални фотосесии на открито, на избрано от Вас място. Повече снимки от вече проведени индивидуални фотосесии на открито може да видите в ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ в ПЛОВДИВ.

Затова, ако желаете да се възползвате от нашите услуги като заснемем за вас професионална фотосесия на отрито, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината.

Не забравяйте, че ако искате нещо по-различно и разчупено или да Ви снимаме на място извън Пловдив сред природата например, можем да изготвим за Вас специална индивидуална оферта, след като се свържете с нас. Станете наши приятели и в FACEBOOK.

професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 2професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 13професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 11 професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 4 професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 5 професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 6 професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 7 професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 8 професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 9  професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 14професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 15професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 17

Comments are closed.