logo

Професионална студийна фотосесия на Николай в Пловдив

Здравейте скъпи приятели! В днешната публикация сме решили да ви представим професионалната фотосесия, която заснехме в нашето студио в Пловдив. Наш модел беше Николай, който знаеше точно както иска и ние като фотографи работехме усърдно по въпроса да постигнем желаното. Той със сигурност искаше студийна фотосесия и основното в тази фотосесия, че се опитвахме да докараме някакъв вид тайнственост т.е. да рисуваме със светлината контури по тялото или да правим ефекти при които едната част от тялото е осветена, а другата – неосветена. Това разбира се може да се направи само в студио, където фотографите си знаят работата и е почти невъзможно да се заснемат подобни кадри в домашни условия.

При студийните фотосесии може да се пресъздадат много и различни ефекти само с правилното използване, позициониране и настройка на светлинните източници. Може да се снима с 1, 2 , 3, 4, 5 светлинни източника, които може да бъдат разположени в различни варианти. Схемата, по които ние работихме при заснемането на студийната фотосесия на Николай беше един светлинен източник отпред на 45 градуса, а друг диагонално отзад. При това на пръв поглед просто позициониране постигнахме желания ефекти и бяхме удовлетворени – и ние, и нашия модел.

ВАЖНО! През 2018 г. нашето фотостудио в Пловдив няма да работи, но ще родължаваме да снимаме индивидуални фотосесии на открито, на избрано от Вас място. Повече снимки от вече проведени индивидуални фотосесии на открито може да видите в ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ в ПЛОВДИВ.

Затова, ако желаете да се възползвате от нашите услуги като заснемем за вас професионална фотосесия на отрито, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината.

Не забравяйте, че ако искате нещо по-различно и разчупено или да Ви снимаме на място извън Пловдив сред природата например, можем да изготвим за Вас специална индивидуална оферта, след като се свържете с нас.

професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 2професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 13професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 11 професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 4 професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 5 професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 6 професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 7 професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 8 професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 9  професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 14професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 15професионална студийна фотосесия Пловдив Николай 17

Comments are closed.