/
logo

Професионален фотограф в Пловдив

Скъпи почитатели на професионалната фотография, както бяхме започнали, така днес продължаваме темата за значението на думата професионален и думата фотограф, а защо не и на словосъчетанието професионален фотограф, както и правата и задълженията на човека, носещ това поприще. Освен, че професионалният фотограф е човекът, който може да заснеме изключително разнообразни по интензитет събития, като се започне от заснемане на сватба, тогава той ще бъде Вашият сватбен фотограф или заснемане на някакъв тип фотосесия – детска фотосесия и заснемане на рожден ден или заснемане на кръщене, тогава той ще бъде Вашият детски фотограф, бебешка фотосесия (бебешки фотограф), семейна фотосесия (семеен фотограф) или индивидуална фотосесия и абитуриентска фотосесия. В много от случаите един единствен човек е длъжен да въплати в себе си всички тези лица на така наречената фотография – трябва да бъде и сватбен, и семеен, и детски, и бебешки фотограф. Ако се чудите защо разграничаваме детския фотограф от бебешкия фотограф, това е защото колкото по-малко е детето, толкова по-различни методи трябва да използва фотографа, за да го предразположи, за да може да станат наистина качествени кадри. Обикновено разбираме под бебешки фотограф, човек, който заснема бебета от 0 до 12 месеца най-много.

И така – как е възможно един човек да са занимава както с детска, семейна, бебешка фотография, така и със сватбена фотография. Отговорът е един – не е лесно, но не и невъзможно. Този човек вместо да самоопределя себе си като детски фотограф, и като бебешки фотограф, или като семеен фотограф, или като само сватбен фотограф най-добре и най-правилно е да нарича себе си с единственото поприще, което събира всичко това в себе си – професионален фотограф.

Истинският професионален фотограф може да заснеме всичко навсякъде по всяко време. За професионалния фотограф вече не е от значение дали ще се занимава със детска фотография, бебешка фотография, семейна фотография, сватбена фотография, заснемане на кръщене, заснемане на абитуриентски бал или заснемане на рожден ден или някакво друго мероприятие. За него има само значението да си свърши добре работата, да хване момента, да улови емоцията и да ги запечата в качествени кадри, благодарение на които ще остави след себе си доволен клиент. Това е професионалният фотограф.

Не пропускайте да прочетете статията с най-често задаваните към нас въпроси ТУК.

Ето къде може да откриете и повече информация за предлаганите от нас услуги:

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ – Поемаме ангажименти за сватбен фотограф в Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, София, а защо не и в други населени места.

СВАТБЕНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ – Отново, както при сватбения фотограф, така и сватбения видеооператор поема ангажименти за сватби из цяла България

ДЕТСКА ФОТОГРАФИЯ – Детска фотосесия, семейна фотосесия, бебешка фотосесия, фотосесия бременни, рождени дни

ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ – Фотозаснемане на кръщене в пакет с или без видеозаснемане на кръщенето

ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ

ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ Индивидуални фотосесии, портретни фотосесии, модни фотосесии, романтични фотосесии

Станете наши приятели и във FACEBOOK!

детски фотограф бебешки фотограф професионален фотограф 1детски фотограф бебешки фотограф професионален фотограф детски фотограф бебешки фотограф професионален фотограф 37

Comments are closed.