/
logo

Продуктова фотография за Вашият бизнес

Здравейте!

Както на всички ни е известно, хубаво представените продукти са решаващи за техния успех в продажбите. Добрата визия привлича вниманието на купувача или посетителят, ако говорим за онлайн магазин. Ние знаем това и ето защо ви предлагаме да заснемем продуктите, които предлагате във Вашите магазини. Може да се възползвате от услугата ни продуктова фотография, ако ви предстои изготвяне на каталог, брошура или нещо друго. Също така можем да заснемем Вашите продукти с модели, ако става въпрос за дрехи, например.

Галерията ни със снимки на различни продукти може да откриете в ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ в ПЛОВДИВ.

Приблизителните цени, които предлагаме на всички наши клиенти, интересуващи се от професионалното заснемане на техните продукти и стоки или иначе казано от нашата услуга продуктова фотография, може да научите като се свържете лично с нас на посочените КОНТАКТИ. По този начин ще можем да ви изготвим индивидуална оферта според броя на желаните снимки, начина на заснемане и пост-обработка.

Обикновенно предлагаме вариант в който използваме студийно осветление и правим постобработка на всички заснети кадри. ( контраст, острота, отделяне на фона и др.). При нужда от допълнителна ангажировка с подходящ декор се заплаща допълнително.

Всички кадри в продуктовата фотография се предават в 2 размера – оригинален и 1200/800 (по желание)

Ще Ви очакваме!

Comments are closed.