logo

Портретна фотосесия на Маноела в Пловдив

Скъпо почитатели на професионалната фотография днес ще Ви представим поредната портретна фотосесия, която заснехме в нашето студио в Пловдив и наш модел този път беше Маноела. По време на заснемането на професионалната фотосесия атмосферата беше много приятна, а модела – винаги и на 100% усмихнат. Не мога да разбера защо има толкова много хора, които не обичат да показват усмивките си по време на снимки, въпреки че например имат хубави зъби. Естествено в професионалната фотография много зависи от типа на самата индивидуална фотосесия, която заснемаме и от това, което искаме тя да внуши, но винаги, когато става въпрос за семейни снимки или най-обикновена портретна фотосесия (ако има такова понятие „обикновена портретна фотосесия“) ние предпочитаме да снимаме усмихнати лица, от които блика щастие и радост.

Това е и нашият призив към вас: усмихвайте се повече и не се страхувайте да се снимате усмихнати!

Ако и вие искате да се възползвате от нашите предложения за заснемане на професионална фотосесия, независимо дали ще бъде детска, семейна или индивидуална фотосесия, моля потърсете ни на посочените КОНТАКТИ. Работим предимно в Пловдив и региона, но няма проблем да ни потърсите и за други части на страната. Също така ако искате да подарите индивидуална фотосесия, направена от професионален фотограф на Ваш близък човек, не се колебайте да се свържете с нас.

Възползвайте се от промоционалните цени, които сме пуснали за заснемане на портретна фотосесия от професионален фотограф. Доскоро!

портретна професионална фотосесия фотография Пловдив Маноела 1портретна професионална фотосесия фотография Пловдив Маноела 2портретна професионална фотосесия фотография Пловдив Маноела 3портретна професионална фотосесия фотография Пловдив Маноела 4портретна професионална фотосесия фотография Пловдив Маноела 5портретна професионална фотосесия фотография Пловдив Маноела 6

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *