/
logo

МОНИКА И ЛЮБОМИР

Скъпи бъдещи младоженци, сигурно сте попаднали на нашия сайт случайно, а може би някой Ваш приятел ние е препоръчал и сте решили да прегледате това, с което се занимаваме и което творим, а именно сватбена фотография и видеозаснемане на сватба в Пловдив.

В днешната статия представяме на Вашето внимание едни страхотни млади хора, които макар че живеят на хиляди километри далеч от роднините си, решиха да сключат брак и за наша радост те избраха нас да бъдем техни сватбени фотографи, които да заснемат и отразят събитието такова, каквото е било. Изключително много благодарим на Мони и Любчо, че бяха такива усмихнати младоженци и се наслаждаваха на всеки предоставен им миг. Сватбения ден включваше църковен брак в църква “ Света богородица“ в Стария град на Пловдив, след което празненството се премести в ресторант Русалка в покрайнините на града. През цялото време, ние като сватбени фотографи, имахме възможността да улавяме естествените емоции, които връхлитаха младоженците и ги запечатвахме в красиви кадри, които може да видите по-надолу. Сватбената фотосесия се осъществи в Стария град, в центъра на Пловдив, като в нея се включиха вторите по значимост хора  в този ден – техните кумове, а също така и безброй много приятели на младоженците, с помощта на които кадрите станаха много интересни и разчупени. Благодарим на всички участници във фотосесията за идеите, които дадоха и за сътрудничеството в тяхното реализиране.

За информация на всички бъдещи младоженци – ние винаги приветстваме Вашите идеи затова по какъв начин да бъде осъществена фотосесията и какви кадри да заснемем. Затова препоръчваме редим с другите неща, които се плануват за един сватбен ден, да отделят време и да помислят относно сватбената фотосесия и да си отбележат някакви идеи и хрумки, които в последствие да обсъдят и осъществят с помощта на избрания от тях сватбен фотограф.

Ако и на Вас ви предстои сватба и си търсите сватбен фотограф, който да запечата не само формалните моменти, но и емоциите и изобщо атмосферата, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ. Повече информация за нас, предлаганата от нас сватбена фотография и актуални сватбени пакети може да видите в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ В ПЛОВДИВ. Също така сме длъжни да Ви информираме, че поемаме ангажименти във всички части от страната. Опитваме се максимално да се съобразяваме с изискванията на нашите младоженци, така че те да останат очаровани от нашия продукт, а ние да спечелим поредния доволен клиент.

Вече предлагаме и сватбено видеозаснемане като повече информация относно сватбеното видеозаснемане и примерни сватбени трейлъри може да видите СВАТБЕН ВИДЕООПЕРАТОР В ПЛОВДИВ.

Ако се интересувате от поръчка на сватбена фотокнига, моля свържете се с нас или вижте СВАТБЕНА ФОТОКНИГА. Станете наши приятели и в FACEBOOK.

И не на последно място не забравяйте, че роклята се облича само веднъж, храната се изяжда, виното свършва, но спомените остават. Затова именно ние се занимаваме със сватбена фотография и видеозаснемане на сватба в Пловдив – за да съхраним емоцията и преживяванията за поколения напред.

А сега може да се насладите на кадрите, които заснехме по време на сватбата на Мони и Любо в Пловдив.

Comments are closed.