logo

Модни студийни фотосесии в град Пловдив

Скъпи любители на професионалната фотография, искаме да ви съобщим, че вече снимаме студийна и модна фотография. Ако желаете да ви снимаме за някое списание или каталог, непременно ни потърсете. Модната студийна фотосесия ще донесе добър старт на всеки ваш нов продукт или бранд.

Студиото се намира в гр. Пловдив и е само с предварително записване и резервация на ден и час. Повече начини да се свържете с нас може да откриете на КОНТАКТИ.

В нашето студио може да заснемем за вас още и детска фотосесия, лична професионална фотосесия или семейна фотосесия. Разполагаме и с избор от различни аксесоари, които да направят снимките по-интересни и различни.

Не пропускайте нашата ОФЕРТА ЗА ДЕТСКА, СЕМЕЙНА ИЛИ ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ в Пловдив, която е валидна до края на годината.

ВАЖНО! През 2019 г. студиото няма да работи, но за сметка на това продължаваме да снимаме фотосесии на открито, на избрано от клиента място. Галерия със снимки от индивидуални фотосесии на открито може да видите в ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ в ПЛОВДИВ.

Ето една малка част от снимките, които направихме през месец Ноември в нашето фото студио.

Студийна фотосесия Модна фотосесия 1Студийна фотосесия Модна фотосесия 2Студийна фотосесия Модна фотосесия 3Студийна фотосесия Модна фотосесия 4Студийна фотосесия Модна фотосесия 5Студийна фотосесия Модна фотосесия 6Студийна фотосесия Модна фотосесияСтудийна фотосесия Модна фотосесия 7Студийна фотосесия Модна фотосесия 9Студийна фотосесия Модна фотосесия 10Студийна фотосесия Модна фотосесия 11Студийна фотосесия Модна фотосесия 13

Comments are closed.