/
logo

Лични и абитуриентски фотосесии

Фотограф за абитуриентски бал Пловдив 2017-16

Уважаеми приятели, в тази част от нашия сайт може да научите повече за заснетите от нас лични индивидуални фотосесии, абитуриентски балове и семейни фотосесии на различни места в и около град Пловдив.

Възползвайте се от услугите лични и абитуриентски фотосесии и семейна фотография, които Ви предлагаме и си позволете фотосесия, с която да зарадвате Вашите най-близки хора. Конкретните пакети за фотозаснемане на семейна фотосесия или на лична професионална фотосесия може да научите като се свържете лично с нас и ни обясните какво точно желаете. Работим предимно в град Пловдив, но това не е проблем разбира се фотосесията да бъде заснета, където и да е другаде.

Също така на вниманието на бъдещите абитуриенти, бихме искали да представим най-новите ни пакети, актуални за 2019., които може да видите във ФОТОГРАФ ЗА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ 2019 г.

Актуална оферта за индивидуална фотосесия в Пловдив вижте в ОФЕРТА ЗА ФОТОСЕСИЯ.

Вижте галерията със снимки от ИНДИВИДУАЛНИ ФОТОСЕСИИ.

Вижте галерията със снимки на различни АБИТУРИЕНТИ.

В случай, че желаете и Вие да се възползвате от някои от предложените пакети – „Лична индивидуална фотосесия“, „Семейна фотосесия “ или от „Фотозаснемане на абитуриентски бал“, може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ.

Comments are closed.