logo

Кръщене на Цветина в Бачковския манастир

На връх красивия празник – Цветница, ние бяхме поканени да присъстваме и запечатаме Светото кръщение на малката именничка – Цветина. Нейните родители бяха избрали един от най-големите манастири в България, а именно Бачковския манасир в Родопите, над Асеновград в близост до Пловдив. На този ден се провеждаха доста кръщенки и ние трябваше малко да изчакаме, но не след дълго дойде и нашия ред. Малката Цвети се държа много спокойно през цялото време, дори потапянето във водата го прие изключително хладнокръвно. След официалната част по Светото кръщение в Бачковски манастир, празникът се премести няколко километра по-надолу към Асеновград, където родителите на Цветина бяха ангажирали малък ресторант за тържеството. На всички гости бяха раздадени един ръчно изработени и надписани сладки, за вкусен спомен от събитието. Желаем на сладката Цветина здраве и късмет оттук нататък!

Ако и Вие желаете да се възползвате от нашата услуга Фотограф за кръщене, не се колебайте да се свържете с нас! Ние предлагаме фотозаснемане на цялата официална част от кръщенето в църквата, както и на празненството с роднини и приятели след това. Ако имате детенце, което скоро ще кръщавате и искате да наемете фотограф за кръщенето, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ. Ще Ви очакваме!

фотограф за кръщене Пловдив 1 фотограф за кръщене Пловдив 2 фотограф за кръщене Пловдив 3фотограф за кръщене Пловдив 4 фотограф за кръщене Пловдив 5 фотограф за кръщене Пловдив 6 фотограф за кръщене Пловдив 7 фотограф за кръщене Пловдив 8 фотограф за кръщене Пловдив 9 фотограф за кръщене Пловдив 10 фотограф за кръщене Пловдив 11 фотограф за кръщене Пловдив 12фотограф за кръщене Пловдив 13 фотограф за кръщене Пловдив 14 фотограф за кръщене Пловдив 15 фотограф за кръщене Пловдив 16фотограф за кръщене Пловдив 17 фотограф за кръщене Пловдив 18 фотограф за кръщене Пловдив 19 фотограф за кръщене Пловдив 20 фотограф за кръщене Пловдив 21 фотограф за кръщене Пловдив 22 фотограф за кръщене Пловдив 23фотограф за кръщене Пловдив 24 фотограф за кръщене Пловдив 25фотограф за кръщене Пловдив 26 фотограф за кръщене Пловдив 27 фотограф за кръщене Пловдив 28 фотограф за кръщене Пловдив 29 фотограф за кръщене Пловдив 30 фотограф за кръщене Пловдив 31 фотограф за кръщене Пловдив 32 фотограф за кръщене Пловдив 33 фотограф за кръщене Пловдив 34 фотограф за кръщене Пловдив 35 фотограф за кръщене Пловдив 36фотограф за кръщене Пловдив 37 фотограф за кръщене Пловдив 38 фотограф за кръщене Пловдив 39фотограф за кръщене Пловдив 40 фотограф за кръщене Пловдив 41 фотограф за кръщене Пловдив 42 фотограф за кръщене Пловдив 43   фотограф за кръщене Пловдив 45 фотограф за кръщене Пловдив 47 фотограф за кръщене Пловдив 48

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *