logo

Кръщенето на Калоян – фотозаснемане

Кръщенето се състоя по обяд в църквата „Свети Константин и Елена“ в Стария град Пловдив. Обедните слънчеви лъчи, които преминаваха през прозорците на църквата и добрата вътрешна осветеност позволи направените кадри на кръщенето да се извършат без внасяне на изкуствени източници на светлина. Калоян определено беше щастлив от своето кръщене, както и неговите родители.

В случай, че желаете и Вие да се възползвате от нашия пакет „Кръщене“, може да се свържете с нас като посетите страницата ни КОНТАКТИ.

Пакета „Кръщене“ включва:

– Заснемане на самото кръщене в църквата; – Кратка фотосесия на детето и неговите роднини; – Запис на всички заснети и обработени кадри в дигитален формат на DVD носител. Цена: 80 лв.

Посочените цени са за фотозаснемане на кръщене на територията на град Пловдив и региона. За повече снимки от кръщенета, направени от нас, може да разгледате страницата ни галерия ФОТОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ.

кръщене на калоян фотозаснемане 1кръщене на калоян фотозаснемане 2кръщене на калоян фотозаснемане 3кръщене на калоян фотозаснемане 4кръщене на калоян фотозаснемане 5кръщене на калоян фотозаснемане 6кръщене на калоян фотозаснемане 7кръщене на калоян фотозаснемане 8кръщене на калоян фотозаснемане 9кръщене на калоян фотозаснемане 10кръщене на калоян фотозаснемане 11кръщене на калоян фотозаснемане 12кръщене на калоян фотозаснемане 13кръщене на калоян фотозаснемане 14кръщене на калоян фотозаснемане 15кръщене на калоян фотозаснемане 16кръщене на калоян фотозаснемане 17кръщене на калоян фотозаснемане 18кръщене на калоян фотозаснемане 19кръщене на калоян фотозаснемане 20кръщене на калоян фотозаснемане 21кръщене на калоян фотозаснемане 22кръщене на калоян фотозаснемане 23кръщене на калоян фотозаснемане 24кръщене на калоян фотозаснемане 25кръщене на калоян фотозаснемане 26 кръщене на калоян фотозаснемане 27кръщене на калоян фотозаснемане 28кръщене на калоян фотозаснемане 29кръщене на калоян фотозаснемане 30кръщене на калоян фотозаснемане 31кръщене на калоян фотозаснемане 32кръщене на калоян фотозаснемане 33кръщене на калоян фотозаснемане 34кръщене на калоян фотозаснемане 35кръщене на калоян фотозаснемане 36кръщене на калоян фотозаснемане 37кръщене на калоян фотозаснемане 38

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *