/
logo

Кръщене в Бачковски манастир, Асеновград

Както може би вече сте разбрали, разглеждайки нашия сайт, е че едно от основните неща, които се стремим да снимаме – това са кръщенета. Услугата фотограф за кръщене И/ИЛИ видеооператор за кръщене я предлагаме както на територията на град Пловдив, така и в по-близките градове. Едно такова кръщене извън Пловдив, беше именно това на малката Мирая, като ритуала се проведе в небезизвестния Бачковски манастир над град Асеновград, който пък отстои на около 15 км. от Пловдив. Бачковския манастир е предпочитано място сред пловдичани освен за разходка и отдих, но и за провеждането на толкова важни и значими събитие, каквото е светото кръщение на малко дете. Бихме искали да информираме всички заинтересувани от фотограф за кръщене в Бачковски манастир, че там не е възможно записването на предварителни часове, така че е хубаво самото кръщене да се проведе или през седмицата или в ранна съботна или неделна утрин, за да се избегне дългото чакане и изнерването на малкия човек.

Също така може да наемете детски фотограф за фотозаснемане на празненство по случай рожден ден, както и фотограф за кръщене. Отскоро предлагаме и услугата видеооператор за кръщене в Пловдив. Повече за фото и видеозаснемането на кръщене вижте в ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНЕ И ВИДЕООПЕРАТОР ЗА КРЪЩЕНЕ в ПЛОВДИВ.

Не пропускайте да прочетете и страничката ни с най-често задаваните въпроси относно услугите, които предлагаме като “ Фотограф за кръщене в Пловдив “ и “ Видеозаснемане на кръщене в Пловдив “ и важна информация като срок за предаване на снимките, обработени и необработени кадри и т.н. Вижте ТУК.

Не пропускайте да разгледате и ГАЛЕРИЯТА със снимки от различни кръщенета. Станете наши приятели и в FACEBOOK.

За дестинации извън град Пловдив е необходимо поемането на транспортните разходи, които във случая за кръщене в Бачковски манастир над Асеновград са незначителни. Не се колебайте да ни пишете или обаждате, ако имате някакви въпроси или за резервация на конкретна дата и час. Ще Ви очакваме!

Comments are closed.