/
logo

Кръщенето на Никол в Пловдив

В началото на месец Май в църква „Св. Иван Рилски“, град Пловдив, се състоя церемонията по Светото кръщение на малката Никол. Нейните родители се свързаха с нас и пожелаха да присъстваме на събитието и да заснемем всичко, което щеше да се случи. Родителите също така бяха наели и видеооператор, като по този качин събитието щеше да бъде отразено по два различни начина – на снимки и като филм и две различни гледни точки. Църквата“ Св. Иван Рилски“ е изключително приветлива, притежава красив двор и е много подходяща за фотографска гледна точка. Когато е нает фотограф за кръщене или видеозаснемане на кръщене, тези неща е хубаво да се предвидят, но разбира се, не са от първостепенно значение. Ритуалът мина повече от отлично, малката Никол въобще не се разрева. След официалната част по Светото кръщение, кръстницата почерпи всички гости с домашна питка за здраве и късмет, след което всички излязохме навън за снимки. Времето беше облачно, но и перфектно за снимки.

Ако и на Вас или Ваши близки и приятели Ви предстои този ритуал на Свето кръщение и бихме искали да наемете фотограф за кръщенето или търсите видеозаснемане на кръщене, моля свържете се с нас на посочените КОНТАКТИ. Когато е нает фотограф за кръщене, спомените се запечатват в наистина добри и качествени кадри, на които ще се радват както родителите, така и детето един ден като порасне.

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ГАЛЕРИЯ със снимки от кръщенета ТУК. Станете наши приятели и в FACEBOOK.

Често задавани въпроси и отговори относно нашите услуги по сватбена фотография и видеозаснемане, както и фотозаснемане на кръщене и видеозаснемане на кръщене, може да откриете ФОТОГРАФ ЗА КРЪЩЕНЕ И ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ В ПЛОВДИВ.

 

Comments are closed.